Prijava
   

delije

Navijacka grupa koja je nekada navijala za Crvenu Zvezdu, a danas navija za Olimpijakos, Spartak iz Moskve, Urosa Misica, Bari, Tokio, a najvise navijaju sami za sebe i umiru u svojoj narcisoidnosti i nadmenosti.

U decembru 2006. godine, Milan Bisevac je odigrao poslednju utakmicu u dresu Crvene Zvezde. Nakon zavrsetka utakmice, koju je, btw, Zvezda dobila, a Bisevac odigrao odlicno, dosao je do severne tribine da se pozdravi sa navijacima. Deo tribine je spontano poceo da mu skandira i da peva: "Jedan je Bisevac Milan ... ", nakon cega su vodje pobesnele, pocele da urlaju na sve redom, vicuci: KOJI JE ON KURAC DA MI NJEMU PEVAMO?!?!?!
Bez obzira sto Bisevac nije ostavio neki neizbrisiv trag u Zvezdi, nije zasluzio da ga rodjeni "navijaci" pljuju!

Komentari

Ау колико смо надмени, па то је страшно... Срам нас било и што подржавамо Уроша, а о оним вођама тек нећу да говорим, ко су они да било шта кажу.

Ништа лично.

- као кућа...да се може дао бих ти бар 10 минуса...ВЕЋУ ГЛУПОСТ НИСАМ ОДАВНО ЧУО....Олимписакос и Спартак тачније двије навијачке групе ових клубова -Капија 7 и Фратриа су браћа са Делијама...и нормално је да момци са Севера иду на њихов стадион њима у посјету исто као што и они долазе на Север...

ЗА БИШЕВЦА...БРАТКО СВИ ИГРАЧИ ПРОЛАЗЕ И ТРЕНЕРИ И ЧЛАНОВИ УПРАВЕ...СВИ СУ ОНИ ПРОЛАЗНИ САМО ЈЕ КЛУБ ВЈЕЧАН (И СЕВЕР НАРАВНО)...ПОДРШКА СЕ ДАЈЕ КЛУБУ,А ИГРАЧ МОРА ДЕБЕЛО ДА ЗАСЛУЖИ ДА МУ СЕ СМАО ИМЕ ПОМЕНЕ НА СЕВЕРУ..."ПРОШЛО ЈЕ ВРИЈЕМЕ ВЕЛИКИХ ИГРАЧА"-ПИШЕ У ЈЕДНОМ БРОЈУ ЕПИЦЕНТРА ЛУДИЛА....ЖИВА ИСТИНА...

ПРАВДА ЗА УРОША СПОМИЊАЋЕ СЕ И ДАЉЕ НА СЕВЕРУ (А И НА ДРУГИМ ТРИБИНАМА ШИРОМ ЕВРОПЕ) ДОК ТА ПРАВДА И НЕ ДОЂЕ....

БАРИ И ТОКИО НАШ ПОНОС АЛ НЕ ПАМТИМ КАД СМО НАВИЈАЛИ ЗА ЊИХ ХАХАХА :)...

ДАКЛЕ ИДИОТСКА ДЕФИНИЦИЈА МИНУС МИНУС МИНУС МИНУС...!!!

Čile, gde baš kad si ti online?

видиш ти то брате харе...не зна кад треба да да дефиницију хахаха....мада ме једна другарица опоменула да морам ову дефиницију одмах да погледам..

Налетела сам у право време :)

Inače prijatelju, kad pomenusmo Biševca...meni je mnogo draži slučaj one macoletine Lerinca. Poslednje kolo jesenjeg dela sezone, ne igraju ništa (on pogotovo) glodari već malo odmakli, i na utakmici sa Čukaričkim (1:1) on se jadan uputi do severa da baci dres, koji mu je ekspresno vraćen. Dugo sam u novčaniku čuvao taj isečak iz novina, ćelavi zgranuti Leo, dres na zemlji i naslov "EVO TI GA NAZAD!"

хаха...ма добар је био лео док није почео ћелавити...а онда као самсону оде коса оде и умијеће хахаха...а чини ми се да је та слика била у тему оном старом добром и мислим д је имам негдје у архиви само ен знам гдје али сјећам се тога .)...
а тхенемлес зна када треба да улети...хвала маки :):..

исправак у темпу не у тему ;)....