Prijava
   

Demotivacioni hejteri

Hejteri koji na prvu novajlijinu defku opiče minuse i sruše svake iluzije tih mladih bića da će nekom biti zanimljivi njihovi naleti inspiracije i mudrosti

Komentari

Da napišeš dobru definiciju ne bismo je hejtovali. Nusmi.

akakakaka..keba kraba...

Što, bre, samo mladi....i matoriji mogu biti početnici!!

I plagijatoru jedan krade moju defku i ja idem u hejtere mamu va plagijatorsku
http://vukajlija.com/hejteri/209369

Јоwане, није лепо псовати људима мајку. И линковати срање дефиниције на још веће срање од дефиниције.

e meni se bas svidja ova definicija :D

Jowan-e,baš mi je bio cilj u životu da gledam tvoje defke i da ih kopiram,čuo sam za tebe da si ti u stvari Stiven Hoking,pa sam hteo da ispadnem pametan.Je li može da se ovde nešto napiše a da neko ne stavi komentar:"Kradeš mi defke" i slično?

Слабо, јер пре него што се нешто напише на овом сајту, треба и да се прочита. А поједини аутори ко да су посвађани са опцијом претраге.

Pa video sam koje sve gluposti se pišu ovde pa reko':"Ajde da stavim nešto što ima smisla".Vrhunac je bila ona defka "osam:Na kurcu vi nosam".Barem nisam napisao najgoru defku u istoriji,još uvek više pluseva od minusa.

Мислиш, рекао си 'ајде да ја ставим неку још већу глупост'?

Pa video sam koje sve gluposti se pišu ovde pa reko':"Ajde da stavim nešto što ima smisla".

Pa što nisi?

A ovo kao nema smisla?Smarač koji umesto da samo udari minus na defku i ode dalje,ali ne,u prirodi je smarača hajtera da još nešto i prikenja o defki,koja,po mom mišljenju ne spada u najgore što sam video.I uz to dežurni branioci svojih autorskih prava koji optužuju autora da mu je ukrao defku,a da taj autor pritom nikad nije video tu defku.Kliše

Добро, извини, ја ти се искрено извињавам.

@ ČetnoGevara: Ne seri, leba ti. -

I lepo ukucam ime svoje definicije,da vidim da li neko već pre toga napisao,to,lepo vidim da niko nije.Ali ne,treba ceo sajt pretražiti da te neko na optuži za plagijat

Е извини, али овај коментар је већ био на једној дефиницији. Сори, плагијат. Требао си да прочиташ коментаре пре него што си написао коментар на своју дефиницију.

Zajebavajte,zajebavte... :D

Brate veeeeliki +! Pre neko vece sam ostavio def "Dezurni hejteri na Vukajliji" i masa ljudi se prepoznala i isprozivala me iako nikog nisam imenovao! :)

Dobro da me nisi optužio za plagijat. :D

Mozda i jesi plagirao,poklapaju nam se dve,tri reci :D

Нису се препознали, него дефинишете глупости. Ево ја дефиницију нисам ни прочитала а већ бих залепила минус Меистеру, само по наслову. Дефинишите неке неизлизане теме, нешто оригинално. Ако не умете ни то, онда дефинишите сленг, то је бар лако...

Ali opet nije toliko sranje defka,još nije obrisana.Sad sam verovatno izbaksuzirao,ali dobro.Neću da "poganim" sajt svojim defkama,ionako nisam nameravao više da pravim.

pa to si ti upravo uradio mom posteru. opičio minus novajliji. al ja tebi u inat nisam. :P

haha,pa i ja sam tek od juče ovde,da sam znao da je to isto novajlijin poster,ne bih ocenio.