Prijava
   

Dežurna i dežurni

Postoji već definicija za dežurnu,
devojku sa kojom je cela ekipa skinula mrak ali bih dodao i
dežurnog kod kog idu mlade neiskusne (najčešće nevine)
jer se on pročuo kao dobar ljubavnik.

Neki RAFA kod mene, po slobodnoj proceni imao je više od 150 devojaka i to sve neiskusne i nevine jer se pročuo u ženskom društvu kao nežan i "zna znanje" naročito za "bušenje" da se tako izrazim ljubavnik.

Kad ga čovek pogleda nema šta da vidiš a imao toliko devojaka. Čudno al nikad nije hteo da priča o tome, valjda poštuje diskreciju. Ovo sve o njemu sam čuo od devojke koja je bila sa njim. Sad je zašla u godine pa priča o tome slobodno.

Komentari

Zbog takvih ja nikad nisam bio sa nevinom a imao sam veliku želju da probam to

Ništa nisi izgubio, ako ti je utjeha. Dapače.

Stvarno, čak si imao i sreće. To i nije sex.

Ma ne mislim na sam ČIN nego na sve to okolo, jer aj pamtim moju prvu kao da je juče bilo pa sam mislio da nekom ja budem prvi da ostanem zapamćen (pomislićete sad svašta o meni)

Ma! Poslije moraš tješiti, brisati suze... Bjež! Dobro je i razrađeno, jebešmumater. Sve se zna, i nema kajanja.

Pa dobro ako baš hoćeš da te pamti onda cool, ali iskusna je zakon....a ako te iskusna zapamti, e onda si dobro obavio posao...

Nisam neki "ljubavnik na glasu" pa sam imao mnogo, čak šta više baš sam prosečan a nekad ne mogu da se setim imena neke ribe jer je to bilo pre 10 godina, a prve se sećam ko da je juče bilo, a sećam se i nekih iskusnih čak i JEDNOG sexa jer je bio nezaboravan i to sa kojom sam bio jer mogu da kažem da je bio najbolji od svih, umal ga niej polomila kolko je dobro bilo. Al RIP-ovaće ovu defku ako nastavimo o tome jer će ispasti da je degutantno

Hehe, wellcome back U-Legend! Ma ko ih šiša, nek RIPuju.
Što kaže neko ovdje-Taj rad!

RAFA mudro ćuti ali je pomenutu devojku zaposlio kao PR menadžera!