Prijava
   

Digitalni glumac

Glumac u mnogim bioskopskim snimcima filmova svih žanrova. (Akcenat je na izrazu "bioskopski snimak" i odnosi se na piratske VHS kasete iz prošlog veka kao i na piratske CD-ove iz novijeg vremena, na kojima su filmovi koji su snimljeni u bioskopu.)

Ponekad je njegova nezapažena, vidi mu se samo glava. Razlikuje se od običnog glumca jer je njegovo pojavljivanje zabeleženo digitalnom a ne filmskom kamerom, što je njegova gluma veoma prirodna i spontana, kao da uopšte i ne glumi. I, naravno, po tome što je u pojedinim trenucima njegova uloga u prvom planu i, iako je mala i kratko traje, zapaženija, znatnija i važnija od uloge glavnog glumca, iako za to nije dobio milionski honorar (to bi bila ona scena kada digitalni glumac krene u WC.)

Komentari

ma aj što glumci "izvode" sačuvaj bože gospode kakve god pokrete neko što se u Transporteru 3 najnovija A8mica (Audi) razlupa o kameni zid i izađe iz njega ama netaknuta, tu i tamo malo prašinice i blata a šoferka, hauba, branik, i sve ostalo bogu hvala čitavo i zdravo...
i posle se pitamo što su nam deca toliki kreteni i majmuni ... postadoše idioti od tih filmova jbt!
ah da, plus naravno, pogodila si problem u srž dok ja malo skrećem s teme ovim komentarom :)