Prijava
   

Dijeta

Dijeta je pojam koji se odnosi na odredjen režim ishrane, što znači konzumiranje precizno definisanih količina i vrsta hrane. U praksi to obično izgleda ovako:

1. dan: ODLUKA - od sutra držim dijetu.
Ovaj dan jedemo koliko želimo i šta želimo jer i onako od sutra gladujemo. Vrlo smo motivisani i srećni što ćemo kroz tri meseca napokon izgledati kako želimo. I krajnje je vreme bilo da okrenemo novi list u životu!

2. dan: PRVI DAN DIJETE - sprovodimo reči u delo.
Ovaj dan gladujemo i dalje smo vrlo motivisani. Hvalimo se prijateljima kako nam bas lepo ide.

3. dan: ODE MAST U PROPAST! - fatalno prejedanje.
Ovaj dan budimo se ,,splasnutog stomaka" i srećni smo zbog toga. Doručkujemo nešto tipa: ,,jedno kuvano jaje i pola grejpa", i onda kreće horor. Pokušavamo da se skoncentrišemo na svakodnevne aktivnosti, ali samo mislimo o hrani i počinjemo da osećamo strahovite grčeve u stomaku. Izdržimo jos par sati, a onda počinjemo da jedemo koliko ne možemo. Prejedanje u danu 1, ostaje u senci ovog prejedanja u danu 3. I od prilike ovde se neslavno završava naša dijeta.

Komentari

šta da vam radi čovek, dijeta bez kilo mesa i nije dijeta +

ubacis malo sporta svakog dana tipa sklekovi i trbusnjaci,pripazis malo na ishranu smanjis unos hleba,ne jedes posle 7-8 uvece..redovno spavas i ne pijes previse piva.. i to mu je to.. :) mada ima istine u ovom gore .;)) plus u svakom slucaju. ;)

Slično važi i za bataljenje duvana... +

Ovako su izgledale moje 'dijete', i pre dve godine sam pocela samo da se ponasam normalno :D u smislu da sam se pridrzavala ovoga sto kaze Max_hammer, i sad sam kul... nego sam se danas posle duzeg vremena prejela palacinki pa sam bila inspirisana XD
I da, istina, isto je za duvan... :)

uh taj duvan..ako neko zna kako najlakse bataliti nek mi napise recept! :D :D

ja odustala od ideje. cutim i duvanim, kad imam :D

sve sam se prepoznala ++

hahaha, sto mi je ovo poznato!! XD

Kako ne bi kad si sa mnom zivela XD :*

Ovo ti iz licnog iskustva, a? :D