Prijava
   

Dimitrije Vojnov

Živi dokaz da malter ima obilje hranljivih sastojaka. Od kada se proslavio u filmu "Tito i ja" znatno se ugojio, čak toliko da je morao da napusti svoju glumačku karijeru (NEE!! Samo to ne! A kinoteka već odvojila celo krilo samo za taj opus!) i posvetio se svojoj karijeri kritičara, što nam je dalo neprolazna dela kao što je "pogled na film Stjuart Litl sa stanovišta japanske B produkcije" i "kako bi izgledala špica za dnevnik da ju je režirao Kurosava". Voli da opšti u nepotrebno rogobatnim rečeničnim konstruktima usmerenim na trasiranje lokacije vode iznadprosečnog temperaturnog koeficijenta u bojlerskom uredjaju, jer to zvuči pametno. Svoj nepresušni genij odlučio dalje da nam nametne tako što je doprineo scenriju Andjela 3. Za njegov doprinos pikiram ponavljanje njegovog "signature move-a" sa početka karijere, samo što su Nikolu Pejakovića naterali da mesto maltera žvaćka fekalije.
Ako ga do sada niste primetili (ooo, kako vam zavidim!!!) prepoznaćete ga po stomaku koji je uvek u prvom planu bez obzira odakle ga snimaju i ručnom gestikulacijom kojom kao da opšti sa kravljom dojkom.

Komentari

Hahahaahaha....hahahaa..malter....hahahahaahhahaa.................

Misilaim da je Kurosavu pomešao sa nekom babom Kurvosavom koja mu je očiglednom bila mentor i guru.

Volim kad covek zna da izjavi ljubav. Sahranio si ga.

Tako to ide kad ti neko ide na živce godinama i sve vreme smišljaš šta da mu radiš i onda ti sine da ga definišeš na Vuji :D

Dao sam ti + jer ga ne volim ali ipak nije lepo pljuvati ljude koji bi mogli biti iskompleksirani iz bar 200 razloga. Mora se imati na umu da njima nije lako.

Banda, slažem se sa tobom oko toga.
Ali je ipak slatko...

Jbg, nije fora izvredjati ljude koji su gojazni zbog bolesti...Decko je celo detinjstvo proveo po bolnicama zbog raznoraznih zdravsvenih problema

ok, bio je po bolnicama, jbg, loša sreća. ali, prijatelju, sva tako slična deca, koja se muče sa lošim zdravljem i biju bitku za bitkom svakim danom ne seru gde god stignu po svakom mogućem filmu ili bilo čemu drugom. on je popljuvao toliko dobrih filmova a hvalio je sranja kao što je Šejtanov ratnik, davao je mišljenje u svakim mogućim novinama koje je moglo samo da stvara sve veću i veću netrpeljivost prema njemu. iritantan je sa svojim "ja sam tata-mata za sve" stavom i njegovim kvazi-intelektualnim izražavanjem gde svaka reč koju izgovori izgleda kao žestok napor da liči na uštogljenog engleskog lorda, toliko hladan i ozbiljan. a to što je debeo nije prvenstveno razlog za zezanje. meni čak i nije to razlog da ga ne volim i da pravim zajebanciju na pomen njegovog imena. on je jednostavno iskompleksirani one-hit-wonder (i to jedva jedva) i ništa više od toga.

Da li sam ja napisao nesto o njegovom kritikovanju fimova?

Moj komentar se odnosio na:
"Od kada se proslavio u filmu "Tito i ja" znatno se ugojio, čak toliko da je morao da napusti svoju glumačku karijeru"

U najmanju ruku pickast deo definicije...

Vaistinu zdravstveni problemi. Igrom slučaja znam da je debeloguzi bio u Selters banji na rehabilitaciji - što ga zaista ne čini manje iritantnim.

Ha ha ha ha Vrh! :)

Mislim da je pominjanje njegove debljine ovde bilo krajnje nepotrebno.

Апсолутно. Могла је да падне добра критика и без тога. Помињањем дебљине, критика је изгубила на озбиљности, а дефиниција на укусу.

ali kakoooooooo??? pa on je covek debljina. on je taj. sad kao nisi to trebao da pomenes??? ajte molim vas. pa sta bi pomenuo ako to ne. znas ko je dimitrije voinov? ko? ma onaj debeli bradonja sto nesto kenja o filmovima. kapirate?

Hahahahahaha!!! Čim sam pročitao prvu rečenicu u tekstu odmah sam dao plus!

Neko je rekao za njega u novinama, mislim Srđan Dragojević, nisam siguran: "Bio jedan dečko , što je voleo da jede malter kad je bio mali, a sad kada je porastao, voli da jede govna" :)
+