Prijava
   

DJ

Potpuno bespotrebno zanimanje.
DJ-evi sebe smatraju muzicarima,uprkos cinjenici da oni pustaju tudje,najcesce krajnje nekvalitetne pesme.
Jos debilniji od njih su oni koji im plate kako bi pustali muziku na zurkama jer bilo ko sa rukama moze da radi njihov "posao".

Komentari

+, ali neki prave svoju muziq i to vrlo dobru ;)

Pa sad... Grešiš. Iako deluje jednostavno, veoma je komplikovano biti pravi DJ, sa sve plejerima i miksetom. Teško je sve to obaviti, jako je zajebano. Znam jer imam dosta drugova koji se bave tim poslom. Sa druge strane, oni što puštaju sa kompa su "no comment". :)

Od mene palac dole.

Ma kako god,ja sam za onaj staromodan nacin stvaranja muzika:sednes sa gitarom(ili kojim god vec instrumentom),tekst,koji je potpuno tvoj, i prosto uklapas sve to,posle se sve to usavrsi sa ostalim potrebnim instrumentima,ali tako bi prava muzika trebalo da nastaje i tako su najbolje pesme i nastale.

ql, založiš parket u stanu i eto romantike:)

Pa i ja sam za to, naravno. Long live rock 'n' roll! :)
Samo, ne slažem se da bilo ko sa rukama može to da radi, jer nije to tako jednostavno.

http://www.youtube.com/watch?v=4cWozrGLngE
Ja imam ruke, al ovo ne bi mog'o odradit sigurno...
-

Evo ok,to stvarno ne izgleda lagano,ali iskreno ja to ne mogu nazvati muzikom.Zvuci odvratno,totalno sranje.

Њах... Увежба се за неколико сати.
А да би свирао инструмент, требају ти године вежбе.

Pa sad... Veruj mi, ne može se uvežbati za nekoliko sati. Potrebno je minimum godimu dana vežbe da bi normalno puštao muziku na najobičnijoj ziljavoj žurci... Mnogo tu stvari treba da se uskladi.

A opet, ni ja to ne smatram muzikom. :) Takodje, slažem se da je instrument mnogo teže svirati.

Добро, рецимо да треба и годину дана. :) Научиш ти то и увежбаш, па за 10 година дође нека друга технологија, а ти испушиш.
Уместо да лепо вежбаш инструмент и растураш га до краја живота.

Pa to i radim. :) Ali, opet to nije razlog da ovako napljujes i nipodastavas neki posao, ma koji bio. Boli njih kurac, jebu kevu koliko zaradjuju. Drugar DJ pusta nepune dve godine i kupio novi audi A6, pa ti vidi. :)

Aj to uradi sa instrumentom :))

Jebi ti to, kad ja moram cijelo vece mlatiti glavom u istom ritmu. +

najlakse je staviti sebi titulu DJa, to je ono sad mnogo kul i te fore. zbog takvih pustaca muzike, koji to rade zbog love, zbog raznih geta i sinklera, imamo ljude koji ne cene to i to je stvarno tuzno.

ja sam mislio da ne moze biti previse komplikovano dok se nisam pustio u taj svet. pocnes drugacije da slusas muziku, razvijes osecaj za tajming, sve pesme nemaju istu konstrukciju, tonalitete, ne uklapa se sve itd, sto pustacima muzike naravno nije bitno.

i onda dodje neko ko svira neki instrument i napravi te budalom i neznalicom jer je na nekoj ziljavoj zurci cuo nekog ko sebe naziva DJem.

http://www.youtube.com/watch?v=NxL97FmdcUA

evo poslusaj kako radi jedan kvalitetan DJ...

gitara klavijatura i esidi tako se stvarala muzika