Prijava
   

Đavo i njegov šegrt

Posebnan tip Komplementarnih ludaka. Matori, iskusni zajebant koji je lud k'o struja i klinac koji ga prati u stopu, kupi sve njegove fore i gleda ga k'o Boga. U pitanju mogu biti stariji i mlađi brat, teča i bratanac, deda i unuk (kao u narodnoj "Ja vragolan i moj deda") ili jednostavno najmatoriji i najmlađi član ekipe... potpuno nebitno. Ključna je znatna razlika u godinama i životnom iskustvu i činjenica da se njih dvojica slažu k'o sarma i pavlaka, k'o burek i jogurt. Ako je matori prošao sito i rešeto i nema zvrčke i svinjarije na koju nije spreman, mlađi ne samo da će ga pratiti, oponašati ili mu biti saučesnik već će ga zbog svoje hormonima prezasićene krvi i želje za dokazivanjem često i prevazići.

Komentari

Sjajno. Zvezda, predlog.

ahahahaha ma omiljena, čitam i vidim directora i rasnog, pa ovo je genijalno +++

Kao Sloba† i Ivica.

ma definitivno director i rasni, teča i bratanac, to je to!

mlađi ne samo da će ga pratiti, oponašati ili mu biti saučesnik već će ga zbog svoje hormonima prezasićene krvi i želje za dokazivanjem često i prevazići.

Ovaj deo me podseća na aktuelnog nam premijera, a zna se kome je on bio šegrt. ;)

joj da, bulgakov care...

grogoljube mefisto
kako si pre 4 godine mogao znati da ću imati aferu sa tetkom
i da će sestrić biti tako lud

mora *
jebiga

Odličan izbor. Samo prepraviti: Posebnan = Poseban*

Sjajno, plus i Pádraig.

Neverovatno harizmatična definicija.

Svidja mi se. Ima jedan moj komsija sto gleda mog strica ko boga. Kad se stric smeje, ovaj se kida na silu iako mu se ne smeje. Kad ovaj pije onda i ovaj pije. Samo mu skodi jbg.

Odlicna, ali moram da prokomentarisem sarmu i pavlaku, dal je moguce da neko unistava bozanski ukus sarme, bljutavom pavlakom?!

@Aywo
E da, to je i meni malo zasmetalo, moglo je ko ćevapi i luk, ali ajde da progledamo za to malo kroz prste.

Права кафанска. Одлична!

Ja bila šegrt hihi +