Prijava
   

Đavo

Anđeo koji je aterirao. I shvatio da mu je tako lepše. Generalno gledano, prezaposleno biće, veoma. Živeo je nekad u Sodomi, a imao je letnjikovac i u Gomori. Međutim, nakon Božije intervencije vatrenim ognjem kodnog naziva "Pustinjsko srce", morao je da ide u izbeglištvo. I otad je postao nomad. Luta gradovima, ređe selima. Čast krivac preljuba, krađa, ubistava...
No, ako pitanju đavola priđemo sa naučno-filozofske strane, sasvim je opravdano pitati se da li pored božije čestice postoji i đavolja čestica. E mislim da je tu đavo odradio pos'o. Uš'o je ne neki način u genetski kod čoveka i pustio da sve ide svojim tokom. Pa nije on lud da se bavi običnim smrtnicima na dnevnoj bazi. Verovatno sada leži negde na peščanim plažama Akapulka, dok mu neka Končita donosi tekilu sanrajz, i smeška se gledajući nekog Pereza kako onaniše u vodi zverlajući u dojkare majke maloletnog Dijega. Dijego, doosha mala, uz'o tubu kreme za sunčanje, i gura pesak u nju, a đavo se razdraga i pomisli:"Biće nešto od njega"!

Đavo je noćas opet u gradu....

Komentari

Mogo si i više da se potrudiš, glavo...al ae

mogo sam ali sam đavo lololo

sad sam se malo sjebo jel da lolololo

16 ти лета беше, па ти се опрашта и здраво Саво

ДОКОН МОЗАК ЂАВОЉЕ ИГРАЛИШТЕ

+++

Uh, prvobitno sam pročitao sam da ovaj Perez gleda u dojkare maloljetnog Dijega. Siguran znak da je vrijeme za spavanje :-)

Mogo si i više da se potrudiš

Ali ne količinski...

Đavo je u sitnicima,

koje čine život...

Đavo je u sitnicima,

koje čine život...

Kao što je moja simpatija... <3

стевчо нам се заљубио :o