Prijava
   

Djokovici

Prezime koje se često spominje u našoj javnosti, takođe od istog prezimena nam se neretko desi da izvršimo čin pražnjenja stomaka ili narodski rečeno da nam se kenja od tog prezimena i od dotičnog Novaka i još više Srđana koji je sve samo ne sporedni lik u ovom filmu zvanog Život.
Naime, njima se dozvoljava sve što se običnom građaninu ne bi dozvolilo.
Kada bi Novak prešao ulicu sa aj-podom u ruci, sluškama u ušima, van pešačkog prelaza pandur bi mu verovatno poblajvao penis pošto je jelte, on el grande Novak, do kurca moga ... Ili u slučaju da mu milicioner (da, namerno sam koristio taj kul izraz) napiše odgovarajuću kaznu verovatno bi tata Srđan reagovao na najbrutalniji način i sazvao demonstracije i podigao mesečnu pretplatu u svom trening kampu, pošto ne može se tako sa njegovim sinčićem.

Onda, saziva se specijalni sastanak radi isključenja gospodina Viškovića sa nekog tamo meča sa SAD-om zato što dotični komentator, inače jedan od najboljih u svom poslu nedovoljno bodri mlađanog i poletnog Novaka. Naravno na inicijativu tata Srleta gospodin Višković biva isključen sa pomenute manifestacije i to sve samo zato što nije u komentatorskoj kabini izvadio svoj penis i počeo da masturbira kada je Đoković osvojio gem u Prvom kolu Azijsko-Evropkosg kupa koje se održava u Pjongjangu...

Višković : "Đoković udara bekend, lopta pada između nogu Kijimošiju Motušikatemorukimiju i Novak osvaja poeeen."

Srle "Zahtevam da se ovo govno od Viškovića udalji sa RTSa ili ovaj javni servis neće imati pravo prenosa na Serbijan Oupenu. Kako bre on sme bre da bre samo kaže "poeeen", mora bre da bre se dere bre, da skače, upali neku baklju bre, da se dere dok mu se grlo ne izgrebe. Jel on normalan ?"

Tijanić : "Kako vi kažete gospodaru..."

Izvinjavam se svima koji poseduju ovo cenjeno prezime prezime, morao sam da iskoristim da bih spomenuo dotičnu gospodu.

Komentari

bilo je nesto slicno odavno...

Ја се извињавам, нисам ни знао да постоји а камоли хтео да копирам неког и нешто...

Један је Новак све остало су пљувачи!!! -

Veeeeeeliki plus...++++++

ovo zvuci kao moja baba usred nekog slucajno odabranog/sezonskog oupena... Al' evo plus za taj fin negativizam, on uvek dobro dodje u kasne sate. +

apsolutno tacno... +

Da izvrsimo invaziju na Ameriku,bila bi manje medijski propracena.:D