Prijava
   

Đule Van Gogh

Večiti tragač za izgubljenim blagom rock’n’roll-a. Traje dugo, a primenom životnih pricipa nevidljivog učitelja-velemajstora, Indiane Jonesa, shvatio je na vreme da stalno treba tražiti nešto novo, sa novim žarom, da bi održao pažnju publike.
Ponekad nešto i otkrije i pokloni narodu. Evo, skoro je pronašao dvoglavu aždaju (dvovratu gitaru) i do sledećeg albuma, verujmo, da će naučiti i da svira na njoj, za sada se samo slika.

U spotu vidiš lepu aždaju, stoji mu, mada je mogao i sa harfom da se slika-efekat bi bio isti, stalno se uvaljuju u uši neki duvači i elektronika. Izgleda da je sad u fazi-cirkus roka.

Komentari

Nemoj tako iskusni...da nije njega mnoga današnja deca ne bi čula za Van Gogha.
+

Oni su mi, u suštini simpatični-baš zbog tog edukativnog dejstva-ali, nadam se da deca ne veruju da je Van Gog "one man artist" peva, slika,svira po MTV.Đule je stvarno uložio mnogo energije da prenese sebe u pesme, i ja stvarno cenim njegovu energiju-uostalom, kod svih pozitivnih cenim takav pristup,a kad malo zalutaju, treba im pružiti šansu...;)

Da me ne razumeš pogrešno, nisam fan, ali pored Čorbe i Brejkersa, Van Gogh je još jedini tračak nade da rok u Srbiji nije umro (mada ima i drugačijih razmišljanja:"Da bog da crk'o kad' ga svako svira!") .

Ma i ja ih volim -ko naše prosečne sportiste, II ili III evropska liga, ali volim kad vidim da su skupili 15-20 hiljada ljudi koji uživaju...

ma Van Gogh su kraljevi.

pa ono ssta ja znam... meni to sve mlako nekako... al o ukusima se jelte ne raspravlja :]u svakom slucaju daleko daleko bolje nego razni neki koje smo prisiljeni da gledamo 0.8sec dok ssaltamo kanale..

Pročitao si ga kao novine. Stoji da poseduje kvalitet, takođe tvrdim da je mogao mnogo više, ali faze su dolazile kao posledica želje da se ponešto i zaradi. Sada, možemo li zbog toga da ga krivimo, to je drugo pitanje. Mora, ipak, i od nečega da se živi...