Prijava
   

djura i mornari

Vokalno instrumentalni sastav koji svira uglavnom laganije pesmice, balade i pesme koje bi trebalo da nas podsete na leto, more, plazu.
Tekstovi su debilni, mahom se ne rimuju, a pevac pored pederskog glasa, zestokog falsiranja insistira na, barem meni, iritantom beogradskom akcentu.
Mozete ga videti, ili mozda vise ne mozete, na Pinku u onoj debilnoj emisiji sredom vece gde je on kao frajer zajedno sa svojim pajtosom iz Skandala...jadno.

Moze li iko da zamisli da ovaj kreten peva navijacku pesmu?
http://www.youtube.com/watch?v=HOy0_mO4TT0

Komentari

haha. Djura je onaj sto nije Delcha! tako ja pamtim...

Slazems e da je rec o teskoj debilcini...Jos veca sramota za sve nas koji volimo zvezdu da nam peva zakletvu takav luzer....

Ali ovo sto ti nazivas "iritantnim beogradskim akcentom" uopste nije BEOGRADSKI akcenat. Tako ne prica 0,1 posto beogradjana...to otegnuto i isfolirano...uff
Ipak, pored toga sto ocigledno imas nesto zajebano protiv BGD-a i beogradjana, necu biti pristrasan.
+

Gde nadje da "imam nesto zajebano protiv BGD"? :)
Pa i ja sam Beogradjanin ( Zemunac doduse ), i Beograd volim svim srcem i dusom. Tj. kao svoj rodni grad i ono sto on predstavlja kao simbol i ono zbog cega su ginule predjasnje generacije.
Ali, ne volim kada odem na odbojku Srbija-Rusija i da mi kreten sa mikrofonom dva sata vice: Ajmo Beograde, Bravo Beogradjani itd. Jbt, nije to reprezentacija Beograda, nego Srbije. Stavljam se u kozu nekog ko je jutros krenuo iz Vlasotinca da bi gledao taj mec, na primer.
Imam protiv da se Beograd smatra Srbijom, da SRbija prestaje iza Nove Pazove i Sremcice, da sela oko Ivanjice nemaju struje dok se u Beogradu sive biciklisticke staze pretvaraju u crvene. Ako me razumes. A Djura ima beogradski akcenat i to onu njegovu najisfoliraniju varijantu ( sa "jebote, brate" umesto zareza i tacke ) od koje se meni dize kosa na glavi.