Prijava
   

dolazak Guns n Roses u BG

Pored nas koji smo odrasli na njihovoj muzici i prišivačima na teksas jaknama koji će da odu na koncert makar nemali leba da jedu, dolazak ikona heavy metala s početka devedesetih predstavlja poseban gušt za naš nacionalni ponos i pobedu nad teorijom zavere. Naime, popularna priča kaže da je Axel Rose jedan od retkih Holivudjana koji je imao razumevanja za našu stvar. Priča dodatno poprima neverovatne razmere kosmičke pravde imajući u vidu kraj Nirvane koja je, ja nisam video ali tako kažu, imala ono čuveno: zabranjeno za pse i Srbe.

razgovor dva klinca 2010:

-Ćale odlepio, ide na koncert GnR, jebo te pa do juče me smarao da su oni moji narkomani, a da je Sinan gej, a sad, 50 evrića nisu mnogo za koncert a otpustili ga s posla.

-E, aj me mani, počinje mi pop-odne, gost je Šobaja.

-Brate od kad gledaš Zlatanovićku, pa juče si gledao polufinale Axal Grand festivala???

Komentari

minus za uvredu. oni nisu hevi.

oni su hard rok iako nisu u istom sastavu kao pre 20 i kusur godina vredi videti....axl je to a mislim da ce i gost biti sebastijan bah au to ce biti krljaza mada jun mesec moglo je biti i na otvorenom ali opet sta je tu je :)) pozz svim headbangerima

Nemaš ti pojma, sad nisu, al tad u srbiji, to se zvalo hevi. Ne kažem da je to tačno ali su se zvali tako, i to je bilo za to vreme. Bez uvrede, defka nije muzička, samo govori o nekim vremenima i fenomenima pa seti se samo Ćao Heavy Metal top liste Jugoslava Pantelića, naravno da ništa nije bilo hevi, Skid Row, Poison, Heart-al i wanna do is make love to you!!! Kakav crni hevi.

tako je otto čoveče!

ipak to je 85 godina kad su oni krenuli bilo je vec pravog hevija kao sto su mejdeni i ceo razvitak NWOBHM odslusaj neke pesme od spread eagle benda oni su nesto kao GNR i Skid Row ali nisu uspeli da se probiju...:) uzivajte