Prijava
   

Don't Send i Send Error Report

Dva brata koja su tu da pomognu kada ti se sjebe neki program u Windowsu. Svi idu na Don't send. Niko ne zna šta se zapravo desi kad klikneš Send Error Report, valjda im se žališ a kontam da treba da imaš legalnu kopiju Windowsa, a niko je u Srbiji nema. Prema tome..To je najveća misterija u svijetu kompjutera, pored misterije Penijuma Šestice.

Ekstreman slučaj (istinito, od drugara sa SK foruma):
-Ne klikći, jednom mom rođaku on tako kliknuo i došli ljudi i odnijeli mu kompjuter..

Nije on to rekao nego neki lik sa kim je pričao, samo da znate.

Komentari

+ Predji na Linux, nece ti ni jedan program otkazati.

Nećeš vjerovati, pokušao sam ali koristi neki jebeni fajl sistem a meni se ne da bogme praviti novu particiju jer mi sve tri imaju neke podatke a nemam slobodna mjesta za nove. More mrš. Sada koristim samo Microsoftovo.

Hahhaha ja uvek klikćem send error report od kad imam net, tj nekih 3 godine.

Video sam šta se desi kad klikneš na send, kliknula profesorka u školi, izađu neke stavke i jedna po jedna se štiklira i omda se zatvori, koliko se ja sećam...
ta poruka se u Srbiji zove lepo Don't send... pametni Srbi...

Ce vam uzmu kompjutere!

A neko treći lepo isključi to sranje i nema da ga smaraju kojekakvi "send/don't send" prozori.

@kruzic: Jebeni ext3 fajlsistem je mnogo brzi i efikasniji od Microshitovog NTFS-a. A za Windows postoji i drajver koji cita Linuxove particije.

Znam ali ne mogu ja sada da jebavam čitav hard da bi napravio ext3 partriciju da bi je samo Linux koristio. I da, NTFS je sasvim ok, a ako Linux podržava NTFS, instaliraću ga iste sekunde. WinFS je bolji od ext3ja i NTFSa, samo što su produkciju stavili na led.