Prijava
   

Dovoljno sam čuo

Ne moraš više. Sve mi je jasno.

Izvući zaključak nakon samo nekoliko sagovornikovih reči, a sve to koristeći prethodna iskustva ili inteligenciju. Kako god, isto se 'vata. Jasno ti je potpuno o čemu se radi.

- Brate 'naš šta sam čuo?
- Šta?
- Snima se nova verzija Boj na Kosovu.
- Do jaja. Trebalo bi to da se uradi.
- Ma da bre. Kažu režiraće Radoš Bajić, a budžet....
- Dovoljno sam čuo. Ravna Gora mu je ispala k'o Moj Rođak sa Sela samo u ratno vreme. Ne smem ni da zamislim koliko će tek Boj na Kosovu da iskasapi.

Komentari

Say no more, say no more :)

Fala fala, Kolege autori :)
+

Помирио би Србе и Турке :)
++

Sin Dragan bi verovatno bio Obilić a Manda knez Lazar. +

Ајд још мало.

hehehehehe, dobra.

A koga bi glumio sin Dragan, Bajazita? :)

Prosto prfikt, ide i zvezda ovde.

Iskreno, i treba da se snimi nova verzija tog filma, ali ako Radašin bude režirao ja to gledat' neću:D
+++

бркати говнар нуме

Ne pričaj gluposti, Bajić je pravio Selo gori, a ne Rođaka sa sela. Ako ne razlikuješ Dragana Jovanovića, Ćetkovića, Dubravku Mijatović i Tanasija Uzunovića od sina Dragana, Radojke i Milojke, onda nemoj ni da pišeš definiciju.

U principu i jedno i drugo je sranje, a i trece, tako da eto, zamisli da pise "Selo gori..." i to je to. Svakako je poenta bitna, da je on sranje, da je pre Ravne Gore sve sto je napravio sranje, da je Ravna Gora sranje i da bi od Boja na Kosovu napravio sranje. Inace, cak ni to nije toliko bitno jer izraz je "Dovoljno sam cuo" i to je opisano i objasnjenjo, a primer je samo primer i nista vise. Jednom dam u nekom primeru stavio da je Sweet cokoladica sranje, sto i jeste, ali nije to bitno. Napisa mi neko da lupam i kao "Minus. Sweet he odlicna cokoladica", kao da je uopste bitno za defku da li je to dobra cokoladica ili nije.