Prijava
   

Dr Mr Baron Primarijus

Sta reci za njega, osim da za sve ima primer, koji je doziveo, prepricava ga sa tolikim poletom, da cak i sam u to poveruje, a nije ni svestan da svaki put skace po necijim zivcima i da lako moze da dobije preko usta...

Da su to price standradnog tipa, smuvao sam to i to, ili video sam Dzeja na pijaci danas, pa covek i da cuti, ali to su price tipa....

Isao motorom za Sabac, i povijao ga mungos i kako ga je mungos stizao, on skoci uhvati se rukama za drvo, a mungos nastavi da trci za motorom.

Upecao soma od 500kg, i onda ga okacio na rem za klanje svinja u dvoriste, dok nije popizdeo jer je som lajao celu noc, i na pitanje sta je posle bilo sa njim, odgovara hladnokrvno, nista bacio ga u bunar, on se udavio.

Pecao soma na rovca, i zakacio nesto tesko, on vuce, vuce, kad ono ruska podmornica... odvrce se onaj tocak, izlazi ruski genaral, sa blago podignutim desnim kaziprstom i prekornim pogledom " milane, nemoj ovo da radis vise"

Upecao smederevac na Savi, i kad ga je izvukao on otvorio rernu, a unutra pecen saran.

Usao svake godine na Exit kroz katakombe tvrdjave, ali vise nece nikad, jer se ove godine izgubio i tri dana lutao po mraku dok nije skontao da hoda po kostima, i onda pobegao napolje.

Ukrao kola sa ekipom u naselju, vozao se celu noc sa njima, i onda ujutru kad ih je vratio gde su bila, bez veze otvorio gepek, kad unutra spava covek.

Njegov cale ima dva kalasnjikova zakopana u basti pored leje sa lukom, a to su ratni eksponati iz 93-ce godine koje je general Mladic licno poklonio njegovom caletu, i rekao mu "ako nekad opet zagusti samo ih tad otkopaj "

ovako mogu do sutra, samo dosta brate, evo vec se nerviram kad se secam jedne po jedne...

Komentari

Pecao soma na rovca, i zakacio nesto tesko, on vuce, vuce, kad ono ruska podmornica... odvrce se onaj tocak, izlazi ruski genaral, sa blago podignutim desnim kaziprstom i prekornim pogledom " milane, nemoj ovo da radis vise" genijalno :) + i omiljeno

Jel neku od ovih prici stvarno izmislio neko od barona, il si ti sad smislio radi fore :D?

ma kakve crne fore, odakle mi ideja ovako nesto da izmislim!! za mungosa sam cuo prepricano,sve ostalo pomno slusao, a za rusku podmornicu sam se skoro potukao :))
svi ostali umiru od smeha, ja popizdeo, jbt :))

pa za ovakve price moras da imas dara da ih izmislis... znam ih jos pun djavo, ali ako budem imao neku inspiraciju, pisacu ih jos... kad citas negde drugde, zanimljive su, a kad uzivo slusas,popizdis...