Prijava
   

Drug

Fiktivni lik kojim se služimo kada tražimo savet za rešavanje neprijatne situacije u kojoj se nalazimo, jer nas isuviše sramota da priznamo da se to dešava baš nama. Koristi se samo u krajnjoj nuždi, kada više ništa ne pada na pamet.

-Tebrex, mogu da te pitam nešto?
- Pitaj.
- Vidiš, jedan moj drug, pre nekog vremena spavao Milicu Cvajtu.
- Onu malu guzulju što joj kroz dupe prošlo pola grada?
- E, tu. I vidiš, spavao je bez kurtona, jer je bio toliko pijan da kondom stavio na jezik umesto na tuki. I, ujutru kad je otišao do klonje, provali da mu tuki prekriven sa nekom zelenom sluzi. On probao da skine, prvo sa sapunom, pa sa ferijem, pa sa novim arielom 3 u 12, onda ga umočio u rakiju i držao pola sata, na kraju probao i sa mašinskim uljem, ali i dalje ima neku šućmurastu boju, a sramota ga da ide kod lekara. Šta bi ti radio na njegovom mestu?
- Odsek'o bih ga. Pa to niko normalan ne bi mogao da uradi. Ej, pa svi živi znaju da je mala hodajući magacin svih prisutnih boleština na domaćem tržištu. Zato u poslednjih godinu dana i ide u liciku kad je uhvati teranje, mada i tamo polako ostaje bez jebača, jer umiru redom od njenih čari. Ko je taj lik uopšte?
- Koji lik?

Komentari

Prava popovska. Ni ja se ne bi postideo ove defke, a na ovu temu.
:)))
+++

Prava popovska

Pa no kako.fala nole nesaro

To vodi ka šizofreniji, ne treba preterivati. +