Prijava
   

Drugar gej opredeljenja

Ukoliko ste žensko, oni umeju biti bolji prijatelji i od drugarica.
Uvek su tu za vas, da vas posavetuju koji sjaj za usne najbolje ide uz vaš ten, koje boje da uklopite najbolje i koje vam najbolje pristaju, obuća im je opsesija isto koliko i vama, tu su za vas kad god imate ljubavnih problema ili nedoumica, umeju da slušaju, nisu ljubomorni, možete da pozvati na salsu a da znate da će sa oduševljenjem pristati. Ne morate da slušate dosadne priče o fudbalu jer ni njega to ne zanima, uvek je raspoložen da ide sa vama u kupovinu, obožava romanticne komedije.

Komentari

Није тачно.
Зашто мислиш да су сви геј ликови исфеминизирани?

Postoje i oni mnogo opasniji,koji prikrivaju svoje opredeljenje,pa kad zabode,a ti nisi ni svestan da je gej.. uh to je opasno..:D

Ja znam jednog, Luki ga zovu, dečko je normalan i skroz ok osim što nosi ljubičaste pantalone i još neke na štrafte, jbg.

E, sad, kad se zabavljaš sa ribom koja je imala gej druga, sve postaje zajebano. Osim što očekuje da ideš sa njom na salsu, a nije u pitanju meksička kuhinja, nije joj jasno ni kada je bledo gledaš posle pitanja da li joj se ovaj odevni predmet slaže sa onim, i da li se zajedno slažu sa cipelama, tašnom i u... Ovde negde izgubim koncentraciju i počnem da mislim borilačkim veštinama jer ni ja, hvala bogu bar na tome, ne podnosim fudbal. A tek kad se sretne sa tim gej drugarom negde, stalno moraš da paziš da je ona između vas dvojce, kako neko ne bi pomislio da zajedno izlazite!

Зашто мислиш да су сви геј ликови исфеминизирани?

Zato sto su gejovi?

Какве то везе има? Добар део мојих геј другова не мари ич за такве глупости. Докле више са стереотипима?

Ocigledno nisu pravi gejovi. Ma sta ti je, covece, iskuliraj, popi pivo.