Prijava
   

Dugmetare

Mobilni telefoni koji imaju dugmad i na koje se danas gleda kao na nešto zastarelo.

- E brate, koliko ima sati?
- Ček' da vidim. :vadi Soni Erikson k810i:
- Ne seri da se i dalje bakćeš sa tom dugmetarom?! Au, brate, pa gde ti živiš, 2012. je godina čoveče! Daj, ako nemaš kintu za novi, skupićemo ti mi da se ne brukaš bre.
- Kao prvo, ta moja dugmetara vredi više nego sva ta vaša fensi sranja jer mogu da ga roknem 130 puta o zemlju i ništa mu neće biti. To mogu odgovorno da tvrdim zato što sam to već isprobao i apsolutno radi. Drugo, ja ne živim u svetu u kojem sam opterećen da li je sve što posedujem brendirano, tako da možete slobodno da mi se sagnete sa tim govnima. A ti umesto što si bacio te pare na to sranje, mog'o si da odeš na neko ubrizgavanje inteligencije.

Komentari

mogu da ga roknem 130 puta o zemlju i ništa mu neće biti. To mogu odgovorno da tvrdim zato što sam to već isprobao i apsolutno radi.

Svaki pokušaj da ga se rešiš je bio uzaludan?
:))))

A kakvi su to telefoni bez dugmadi?

Kako me pizde ovi tačevi kurci, ponekad se probudim u strahu da će prestati da proizvode normalne telefone i ubaciti sve tačeve...

ne zezajte, otkako su se tačevi pojavili ja počinuh :)

Ja imam tač i nervira me, mnogo me nervira. Nervirao me je i kad sam ga kupila, ne znam šta je prevagnulo...neke fore sa dobrom kamerom valjda.

lako je vama, ja ženi kupi tač skrin telefon, a ćeri taman izašao prvi zub... još otplaćujem aparat sa crnom mrljom na sredini...

Ne znam Bruce, ali ja ih smisliti ne mogu, dok ubodem 2 slova, 16 njih se otkuca!

Svaki pokušaj da ga se rešiš je bio uzaludan?

Pa tako nešto. :D Inače, k'o što može da se pretpostavi (ili ne može, otkud znam ololoo) ja sam imao gorenavedeni i zaista, dok jednom prilikom nije završio u WC šolji, šljakao je kao nov. :)

A kakvi su to telefoni bez dugmadi?

Pa ovde se konkretno misli na numeričke dugmadi, ali bi bilo glupo da sam u naslovu stavio numeričke dugmetare, majku mu. :)
Zdrakula, to se i meni dešava. A to je verovatno zato što su nam prsti previše razvijeni za ta fensi sranja. :D Nisu meni toliko odvratni ti tačevi, ali imaju dosta mana i mnogo su mi bolji ovi stariji, pogotovu Soni Eriksoni. Mada ni ova moja Nokija nije loša (nije 3310). :)

Pa ovde se konkretno misli na numeričke dugmadi

Ja imam blekberi, ne umem s njim ništa živo da uradim, a hladan me znoj oblije kad treba da pošaljem SMS...

u bre, paninaro, kod tebe sve nešto kodirano - S3, X5...:)

lolo. volim tu tehnologiju, oganj je izgorio :)

Meni je jednom iz džepa košulje upala jedna takva Nokia u kantu vrele vode sa Domestosom u kupatilu i mislila sam da je to kraj, međutim, ne. Radila je posle toga još godinama :)

na ove katastrofe sa telefonima samo ću reći da iphone 3gs ne može da preživi kada ga dva puta zafrljačiš u zid. ali jednom može. :)

ja još imam nokiu koja je prenoćila u šahtu s vodom 2002...ne da radi, nego 7 dana drži baterija...
samo je ne nosam, nosam tač koji sam dobila za rođendan iz poštovanja prema davaocu poklona...a nikako se ne snalazim...šaljem prazne poruke, na pogrešne brojeve...al ovi što me znaju navikli, jebi ga...

Ја ових дана гледам да се ријешим своје Нокије е71. Оћу неки мање функционалан телефон, овај тренутни ријетко користим :) +

aljem prazne poruke, na pogrešne brojeve

moji su taj problem elegantno rešili - kupili mi pripejd karticu, a ja stalno zaboravljam da uplatim kredit...

ma i ja imam pripejd, 12 godina ne menjam broj, onaj kupljen u pošti, uz ličnu kartu, tako moralo...a najluđe što omašim kome šaljem...

Zato je meni prvo ime u imeniku aaa :)

Zato je meni prvo ime u imeniku aaa :)

i meni je bio :))))

od njega sam kupovao baterije :)