Prijava
   

Duhovit k'o Nemac

Sinonim ultimativne neduhovitosti i, ujedno, svojevrsni paradoks pomenutog entiteta a kako je isti izvorno i nastao kao šala Bradatog Troldžije i to ona über-neslana, idemo na gorka → gorča → vulva Nataše Kandić. Elem, antonim svemu onome što u interakciji između dva ili više homo-sapiensa iole može i ume da bude smešno, zabavno, vickasto pa čak i simpatično, pušila govno brdskom ovnu dabogda, metastazo jedna od žene (autor se i dalje zadržava na gorepomenutoj...i prošlo ga je; prim.prev.).

Jer ukoliko bi brojem od 1 do 10 hteli da kategorišemo level humora jednog prosečnog, ali i nadprosečnog pripadnika cenjene arijevske rase - gde jedinica odgovara liku & delu našeg dragog Žajka a desetka onom Zorana Radmilovića kao Radovana Trećeg u istoimenoj predstavi a i posle do zore u "Srpskoj Kafani" (kako mi je nostalgično pričala bakuta lololo) - taj broj bi i u preko 80 miliona slučajeva i merenja iznosio oko -146, što korelira duhovitosti jedne četke za VC-šolju...i to one što, fazon, ima one ribice koje plivaju po njoj, šatro, dizajn i te munje. Ustvari, narečeni proizvod je skoro sigurno dizajnirao neki Švabo, probabli vođen kreativnom motivacijom prospektivne scene u kojoj jedan germanoidni korisnik istog razvlači svoje lice u ziljavi kez (vidi pod "Jelena Janković"; prim.prev.) prilikom dok struže svojerčni potpis sa prirodnog sliva personalizovane kenjare.

I kad smo već kod mokrog čvora & ostalih zločina onda treba pomenuti i da se međ' prozvanom nacijom kobasičara posebno visoko kotiraju vicevi o govnima ili, pak, sa govnima u sebi...što i ne menja nešto specijalno njihovu poentu a ne utiče ni na to da iza sebe ostave išta manje mučan prizvuk u ušima. I ždrelu, razume se. Vicevi o seksu su tek posebna priča za sebe. Bljuvanje plućne maramice kao posledica ultimativne lolčine redovno prati takve ziljavštine kao što su "Neka neko brzo zove vatrogasce, (rendom švapsko ime)__________je strašno zagoreo!", "Hana voli suši, a ja Haninu muši" (nem. muschi = pička) ili "- Ćao, ja sam Antje. - Ćao, ja sam zagoreo", a ne sumnjam da bi, kada bi mogla da se prevede ili barem dovoljno dobro prepeva, legendarna fora provinijencije izvesnog okruglog broja u Nemačkoj u rekordnom roku zapatila ogroman broj debogenih poklonika koji bi je eksploatisali do imbecilnosti. Kao i kod nas što rade, realno.

Time, zapravo, dolazimo i do osnovnog razloga nepostojanja makar i 1/7 duhovitog Nemca a koji se, poput razloga postojanja milion drugih duhovitih žena i muškaraca, ogleda u njenom ili njegovom (ne)poimanju smešnog i (ne)percipiranju istog u svom okruženju. I dok smo mi Srbi nedvosmisleno van svakog sličnog i nesličnog poređenja a usled viševekovne ubijenosti u pojam i genetski usađenog cinizma, u Nemačkoj, pak, jedan DANAŠNJI pad neke žene na ulici i kompletno zaustavljanje saobraćaja i prolaznika u nesporednoj blizini radi savijanja u stomaku od smeja, SUTRA će biti glavna tema na večeri sa bliskim prijateljima, a ako tokom zabavne rekapitulacije jučerašnjeg događaja neko usled nekontrolisanog kikotanja bude i prdnuo, štrudla sa sosom od vanile će još neko vreme morati da sačeka u kujni. Jebote.

Pop: ...Zemlja zemlji, pepeo pepelu. Ami...

Neko od rodbine: PRRRRD!: Uf, nisam mogao više, hehe...

Svi: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, DAS VAR LUSTIH!!!

Udovica: Eh, da je moj Erni živ kako bi se sada slatko nasmejao...

Komentari

da ne znam da si ti ovo ne bih čitala:)

svaka ti čast...umeš da odradiš vrhunski +

Auf, kuku majko, kakav hejt. :) A i Japanci imaju uvrnut smisao za humor, od onog najnaivnijeg do nekog bolesnog, ali kao umotano da bude slatko. Kripiiii.

Хвала, девојке. Волим да видим девојке на мојим дефкама. Јер, кажем, волим девојке. :*

Nisam baš neki ekspert za Njemce, al' deluju krajnje neduhovito, ovako laički, na prvi pogled +

Meni je Hitler urnebesan. Pa kolko je samo viceva o njemu. Stoga minus tebi dah ja.

i mi devojke volimo tvoje defke profo:)

@mimi

Hvala vam, devojke:)

@Pufnasti duplak

Šaznam, meni Hića nije imao baš neki smisao za humor...

@Džoni

Veeeruj mi, pa živim s njima svaki dan a i https://www.google.de/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=germans%20don't%20have%20a%20sence%20of%20humour

* kacmo vec kod nemaca, oni sve serije sinhroniziju?

kacmo vec kod nemaca, oni sve serije sinhroniziju?

mađari sinhronizuju...jednom su švacenegera u nekoj ulozi nazvali Pišta:D

Sinhronizuju. I imaju glumce-trbuhozborce koji 20 godina daju glas, recimo, samo jednom holivudskom glumcu. I poznati su do jaja zbog toga. Idioti.

Хвала, девојке. Волим да видим девојке на мојим дефкама. Јер, кажем, волим девојке. :*

Неш јебати. Иначе, баш су ти нешто стали на жуљ, чим су те овако инспирисали? :)

ДАЈТЕ НЕКО ТАКМИЧЕЊЕ НА ТЕМУ НЕМАЦА, ОВО ЈЕ ФАНТАСТИЧНО.
Чујте ме модови

Kad sam naslov pročitao setim se one epizode South Parka kad kažu Nemcima da nisu duhoviti i oni robota naprave da priča viceve. Long story short robot počne genocid da pravi posle 2-3 nastupa :D

Da se nadovežem na sinhronizaciju rusi kad je rade jedan glumac samo uzme i isčita tekst lol

Mitke odkud ti znaš?:D

Мими, ја написао да видим вашу реакцију. Сад бар човјек зна на чему је. :)

treba da ti zahvali na pomoći:D

Може да пошање неку соло пјевачицу из свог харема, ја ћу бити задовољан. ;)

ja ne znam da pevam tako da ja ostajem u njeovom haremu:D

Koju ćeš, Mitke? Plava, crna, sopran, mecosopran? Alt, možda? Nemica, Ruskinja, Moldavka, Turkinja? Imam i jednu Korejanku al' je mnogo, brate, niska, de ćeš da se jebavaš sa tim...

@mimi

Ti, draga moja, imaš drugih vokalno-oralnih sposobnosti lolololo...i radiš drugu smenu od nedelje, izjutra sam nešto indisponiran da se trudim, hehe:)

Плава, Рускиња, алт. Немој ми сопрана и мецосопрана, то вришти Боже сачувај. Прије 2 године сам на мору привео неку сопранку, пола Херцег Новог је слушало пренос.

Профе, ладно одбијаш Мими, ломитељку мушких ауторских срца Вукајлије? Ееее, туго...

De je odbijam, bre, pa rek'o sam joj da treba da radi drugu smenu u haremu, znači napredovala je po činu lololo:)

A za alta ne brini, kačim posle par slika da vidim da l' ti odgovara kandidatkinja/nje...