Prijava
   

Dupe demokrata - Sisa aristokrata

Večita dilema, dupe ili sise, nije samo svesni izbor za na oko ili za dodir primamljive obline. Podsvesno ona znači mnogo više. Da bismo ušle u srž problema, moramo prvo da odredimo njihove primarne karakteristike.
Dupe je disciplinovano, skromno, češće ga je sramota da se eksponira, dok su sise nametljive, pohotne i nevaspitane, jer odvlače pažnju sagovorniku, dok dupe ostaje u zapećku. Lepota dupeta može se uočiti uglavnom tek kada se skinu pantalone, dok se sise nametljivo nude i kroz džemper. Međutim, ovakav površan opis mogao bi navesti čitaoca da pomisli da je sisa slobodoumnija od dupeta, ali to nikako nije slučaj. Imati dobro dupe znači raditi na njemu (i oko njega – da rade drugi). S druge strane, imati dobre sise znači da vas je majka priroda zavolela i olakšala život samim rođenjem (ili ga otežala za nekih 1-2 kg). Drugim (frojdovskim) rečima, sise su vezane za oralnu fazu razvoja u kojoj smo još uvek zavisni od tuđe pažnje i pomoći, a dupe je vezano za analnu fazu razvoja u kojoj se učimo samokontroli, iz čega proizlazi da biti sisa znači biti aristokratski zavisan od sise nadčinjenog, a biti dupe je imati kontrolu.
Stoga nije isto dičiti se sopstvenim sisama, koje su vam date takve kakve su, i dičiti se svojim dupetom, koje je itekako otvoreno za promene, sugestije i saradnju.

Kad biste morali da birate nadimak, da li biste bili: Sisa ili Guza?

potpis: Insolent Defender & Euglena

Komentari

-.- bitno je da ste dobre u dusi.

ma meni bilo zanimljivo da citam o sisama i dupetima,sto me podseti.......

+

Ne znam da l' ID liči sa burazerom, al' vas dve k'o da ste bliznakinje :)))
+++

To je večita, nerešiva dilema...
Kao da biram između mercedesa i BMW-a, tj. prasetine ili jagnjetine...
Nema pobednika.
Sise mogu tkđ. da budu plod treninga i nege... Više volim male a koje gledaju plafon, nego velike a mlohave...
Anyway, + za autorke - Sisu i Guzu... :))

Sise su prirodna imitacija guze koja je plodnost, i sluze da zavedu muzjaka.
85posto muzjaka ne razlikuje dekoltirani kadar od kadra linije izmedju guzova.
Poenta je da je guza original, a sise laznjak.
:-)

Momci, bravo za komentare!!!

Ja sam za jedno, anarhistički uređeno, skladno dupe :).

Black, I couldn't agree more ;)

Stoga nije isto dičiti se sopstvenim sisama, koje su vam date takve kakve su, i dičiti se svojim dupetom, koje je itekako otvoreno za promene, sugestije i saradnju.

Ne sviđa mi se ovaj pristrasan guzični pristup omalovažavanju sisa! Od mene minus jer smatram da oba predmeta imaju ravnopravnu ulogu u životu muškaraca a dece isključivo sise. Od guzice se još niko nije najeo ( mada pitanje je)

- na kub!

Ma guza je centar sveta i tačka!
I da najslađe je kada se zagrize lepa jabučasta ili kruškasta guza :D

Lepota dupeta može se uočiti uglavnom tek kada se skinu pantalone, dok se sise nametljivo nude i kroz džemper.

Potpuno netačna premisa, zapanjujuća za ovakve znalkinje muško-ženskih odnosa; dupe sapeto u pantalone nikako nije u zapećku, i naprotiv, kad se pantalone, ili uska suknja skinu, dupe može i da razočara, posele prvobitnog poleta.
Inače, par nogu i dupe su neprejebivi aduti, sise su ornament koji mož da bidne al ne mora da znači. Tačnije: žena sa moćnim nogama i dupetom, malko podignuta na štikle, može da bude ravna kao daska pa tu ravninu nećeš ni primetiti. A niska spodoba sa pljosnatim dupetom, krivim nogama i sisusrdama... koga to interesuje? Osim Frojdovih pacijenata?
Minus, ne samo zbog pogrešne premise

Јаоо нисам се одавно овако насмејао +

dobro dupe UVEK ownuje dobre sise, ili, kao sto sam mrtav pijan objasnjavao nekoj ribi (sa dobrim dupetom, sisa bez), "sise su za decake, a dupe (zensko, naravno) je za prave muskarce"
i pala je :)
no, s obzirom da cu iz texta zakljuciti da autorka ima bar solidno dupe, a ne bas pozamasne sise (jer devojka sa velikim sisama nece razmisljati... uopste), a ja voooooolim dobro dupe i sve dobro sto raste iz njega (ovde mislim na dobre noge), +

Dupe je manje nametljivo u većini slučajeva ,sise i kad nisu u dekolteu,teže provokaciji,a dupe te provocira kad si iza osobe.Sve u svemu dupe je nekako skromnijeg ponašanja,manje se eksponira...Dupe je zakon,sise manje,više.

ma da, sada se svi kenjate da je jedino dupe bitno, a da vam stane neka sa dobrim sisama zinuli bi..... .