Prijava
   

duvački orkestar

Garažni bend mladih rokera-pozera koji su nedavno provalili travu, pa umesto da vežbaju sad samo duvaju i igraju Soni, (tu i tamo "odrade" poneki stonerski raspad-sistema-rege-džem), a umesto da zamene naprslu kreš-činelu, kupe nove komplete žica za bas i gitaru umesto starih, zarđalih i odu u neki servis da otklone kvar koji izaziva ušiparajuće zujanje u pojačalu, sve pare spiskaju na gandžu, igrice i brzu hranu.
Ovakvi ljudi nisu počeli da se bave muzikom zbog toga što ni jedna druga droga ne može da im pruži isti "high" kao sviranje, već zbog starog, pogrešnog verovanja da je "najlakše biti muzičar", (a i da je usput dobar način da se lako zgrnu dobre ribe).
I tako svaki dan u krug, dok ih roditelji na kraju ne isteraju iz garaže, kažu im da su već prematori da bi se zaluđivali rok-en-rolom i da brže-bolje nađu neki posao, ili - put pod noge!

(Roker-pozer): -Razumeš, ja se bavim muzikom... :šmek-šmek: ...znaš, imamo bend, sviramo... kao neki prelaz između... ovaaaaj, kao rege, al' ima metal-distorziju, znaš ono r dž dž dž, ovaaaaaj, ja sviram ritam-gitaru, samouk sam totalno, ali zadnjih 6 meseci ništa nisam svirao jer mi je pukla žica... nego, jesi li za jedan džokavac?

(Naivna klinka): -♥♥♥♥♥ (Ijaoo, sad sam sa pravim bad-boy rokerom)!!! ♥♥♥♥♥

Komentari

palac gore.

kill all posers!

8-D

Јбт ја сам овако нешто изговорио пре неколико месеци "Реге са дисторзијом"! Додуше не памтим кад сам пушио вутру али уклапам се у дефиницију.
Нисам баш позер али оно :)))) +