Prijava
   

Džavolski

Kompliment koji se upućuje mentalnim sledbenicima jednog relativno simpatičnog američkog bića named Charles Bukowski ili njegovog alter ega Chinaskog, tj. Budalskog, nakon nekog poteza koji bi mogao da uđe u neki omaž pričama o običnom ludilu ili zabelješkama matorog pokvarenjaka.
Doduše, prisustvo izvesnog Džoganija i nekad davno izvesne Sladže bacaju izvesnu senku na ovu paralelu "na Dž" i poredženje se seli u turbo dance arenu, mnogo dalje od underground truleži koju potiskuje alkohol iz flaša uvijenih u papirne izgužvane kese.

Komentari

Alter je Chinaski, pojma nemaš...

Pomeшало се, немам појма. Исправићу касније. Коњалски беше из Косе?....;))

ЛП, ако си ми због те материјалне погрешке лупио -, гори си од инквизиције, а и хејтер си...)9))

U Kosi je isto Bukowski, Klod. A Kovalski je junak filma Auto smrti, opasan film. Nisam bre hejter, iskusni, mor'o bi to da znaš... ostavio sam neocenjeno, gotivim Bukija...

Ma šalio se ja, baš me briga i za hejt, a i tebi ni u snu ne mogu da ga prikačim. Fala, osvežio si mi vijuge i otklonio nedoumice...;)))

Btw, Buki je dugo imao neko mesto kod mene, čak sam gledao i filmsku verziju"Priča o običnom ludilu" once upon a time...;)

Da, Ben Gazara je dobar, bolji od Rourkea kasnije... a tek ORNELA MUTI...:)

iskusni, odma sam znala da si ti :)

Nijesam iznenadžen tvojom konstatcijom- ostalo mi u glavi da sam komplimentirao tvoj kreativni doprinos kvalitetu sajta na ovu temu...;)))

e pa iskusni, ovaj komentar sad je još veći kompliment :)

stvar vaspitanja i poštovanja....;)