Prijava
   

Dzek Trbosek(Jack the ripper)

Misteriozni serijski ubica,koji je krajem 19. veka ubijao u siromasnim krajevima Londona i nikada nije otkriven njegov identitet.Zapamcen je po veoma brutalnim ubistvima prostitutki za sta nikad nije utvrdjen ni motiv.Takodje nije poznat ni tacan broj zrtava.Sve u svemu,ostaje kao idol buducim psihopatama koji su na svu srecu kod nas retka pojava.

Ja bar nisam cuo za nekog srpskog serijskog ubicu.Ako neko zna slobodno nek prokomentarise.

Komentari

Kod nas nema serijskih samo masovnih, a skoro je u Makedoniji cini mi se, uhapsen novinar koji je otimao, silovao i ubijao starije zene, a o tome detaljno pisao u svojim clancima, provalili su ga kad je pisao o detaljima koje policija nije objavila. Nakon hapsenja se obesio u svojoj celiji.

Da, Vlado Taneski iz Kičeva. Sličan Džeku Trboseku je bio Metod Trobec, ali to je bila SFRJ. Iako nije direktno vezano za definiciju, pročitaj na netu o Šefki Hodžić. Valjda je još uvek živa, a starijim advokatima je još uvek tema u časovima dokolice.

A onaj što pobi prošle godine njih 9 u nekom selu okolo Negotina?

Ja mislio da je njemu najslicniji Sloba...eeeeeeeeee, prevari se...

"Ne važi se" ako je sve odjednom pobio. Mora da postoji razmak između ubistava. Napetost-ubistvo-smirivanje- napetost... U Jabukovcu to nije bio slučaj.

Jaki su vam primeri,bas sam se pitao kako to da nema klasicnih ritualnih ubica na nasim prostorima.@Lola,procitao sam to za Hanumku iz Jusica.Veoma impresivna prica.Jeste da ne spada u rang serijskih ubica ali ima male dodirne tacke sa Trbosekom.Mislim na nacin ubistva i na cinjenicu da je ostala misterija javnosti.A sto se tice Negotinca,mozda i mozemo da ga racunamo u serijskog ako ih podelimo u neke pod rangove.On bi recimo bio "momentalni manijak".

Jabukovac je masovno ubistvo... i hvala Bogu sto nema serijskih kod nas.. pitanje je dokle...

retki kazes,pogledaj pink oko 9...