Prijava
   

Dzibronja

Upgrade-mod za rec "dziber".Povinujuci se zakonu da se povecanjem dziberluka u drustvu,reci "dziber" dodaju razni expansion packovi,bili smo prinudjeni da ovu rec unapredimo do odgovarajuceg nivoa i tako je doveli do savrsenstva!Mozete je koristiti gledajuci "Grand-paradu","Kursadzije","Debilnog brata"(ovo sam maznuo iz necije definicije,ne secam se cije jer sam cuo davno)",kao i za kompletan opus Sinise Pavica,Zdravka Sotre ali i svega sto dolazi sa ruzicatog ekrana.

Samo pogledajte kako rec lepo pristaje uz Ami Dzi(bronja) Show i poigrajte sa sa imenima javnih licnosti,sportista,ali i ljudi iz vase okoline i ukoliko je to potrebno,dajte im ovaj cool epitet.Uzdravlje!

Komentari

Ниси баш у праву да су Павић и Шотра увек били срање,али је чињеница да су сада мега-срање.На сваку дефиницију која понижава Огњену Минџић дајем + .

Nisu uvek,ali sunovrat Gdina Pavica pocinje od drugog dela "Srecnih ljudi".Ja sam cuo da je Pavic tada umro i da su napravili program sa istim imenom koji pravi serije.Znaci sve je podeseno na random,ti samo uneses imena!Sve je tu,cak i debilni klinac i velike pare koje su u igri,kao i niz kojim su svi neki slucajem povezani,znaci vrh!

Dadoh + , mada, ... morate da shvatite da su ti likovi sa pinka toliko jadne pojave,...oni su već prošlost, i protiv njih se i ne treba boriti, već ih, jednostavno, ignorisati, jer svako odredjuje sebe prema stvari protiv koje se bori a naše društvo ima većih problema od jadnoga Ami-dži-a

Ja sam se ulogovao ovde da bih se od tih problema sklonio i malo zabavio...