Prijava
   

Džon Vejn trenutak

Merkator (novi) ujutru pred otvaranje. Gomila penzosa sa hladnokrvnm pogledima od kojih bi se i Hanibal Lektor uplasio. Takva napetost se oseca u vazduhu da se moze seci nozem.
Sve dok dobrocudni radnik ne otvori vrata. Tada nastaje stampedo. I to sve zbog ucrvalih banana i skamenjenog 'leba od juce koji se prodaju budzasto.

Preporucujem svima koji se ustaju penzosima u busu da odu tamo i vide ih u pravom svetlu.

Komentari

Predlažem da najhitnije pobijemo penzose, ne bi li ucrvale banane i skamenjeni hleba bili sačuvani. Zaprepašćen sam bezobrazlukom penzionera da uopšte smeju da tako nešto požele a kamoli toliko da se smrzavaju pred radnjom dok se dobroćudni radnik ne sažali da im proda đubre. Šta više, pri tome se drznu da koriste i GSP te tako, onako nabildovani, ugrožavaju ekskluzivna ustavna prava na sedenje vlasnika sedećeg mesta stečenog 'budućim' 40 godišnjim radom.

9:00 ili 10:00
idi vidi ih pa se vrati i reci svoje misljenje

Pročitao sam tvoju defku i sve mi je potpuno jasno. Ne moram da gledam video sam to bezbroj puta, jedina razlika je što ja znam šta je to a ti ćeš shvatiti mnogo kasnije.

Jes' da ne treba generalizovati ali šta kad je generalizacija opravdana? Penzioneri uglavnom u ovoj državi jesu takvi,zašto,kako jebiga,tako je.Ja prvi to kažem kao mlad čovek za svoju babu i dedu.Ja ih volim,ali bi vam oni iskopali oko za bolje mesto u redu ispred Merkatora.Glasali su za radikale i Slobu i vredjaju se kad hirurg neće da primi viski za operaciju.
Jebiga,tako je.Komunizam,neobrazovanost,ruralno poreklo,odbijanje novih uticaja,ostrašćenost, mogu biti razlozi.Imamo možda 10-15% penzionera u državi koji se ne uklapaju u ovaj obrazac.

ja bih vas sve smirio defkom da je dzon vejn trenutak u stvari - da stanem ili ne, tj svrsim ili ne, tj ostavim je da se samozadovolji ili da dalje srozavam prostatu suzdrzavajuci se od orgazma-kad smo vec kod penzionera. To vam je kao kad napusavate svoje roditelje sto smaraju dok ne dobijete svoju decu a onda... Meni su branili da pusim, a ja svom detetu necu, necu moci ni da se drogira, a ni sex pre braka, samo da je ziva i zdrava. Ko razume shvatice kakve veze ovo ima s penzosima.