Prijava
   

Egzotična hrana

Hrana koja nije ni nalik sarmi ili musaki, a komplikovan način konzumiranja čini da nam ista bude još više odbojna. Takodje može neupućenog čoveka da dovede u neugodnu situaciju ili čak "uvali" u probleme.

Luksuzni restoran u Dubaiju, naš čovek rešio da proslavi poslovni uspeh u toj dalekoj zemlji. Večera, galantno naručuje "specijalitet kuće". Posle pola sata dva konobara uz pratnju šefa kuhinje mu donose veliki tanjir na kom se nalazi ogromna gusenica(ili neka slična živuljka) i pored nje veća količina salate. Od pribora za jelo dobija samo nešto slično našoj kašičici za kafu. Gleda čovek onu gusenicu pa pomisli "kad si je naručio ima da je pojedeš". Pritisne iz sve snage gusenicu "kašikom" i jedva je prepolovi na pola. Glavni kuvar automatski pada u nesvest, a konobari zovu obezbedjenje.

Šta je bilo:

Ta gusenica treba da pojede salatu i da je posle par minuta iskenja. Guseničija sveža govna su ustvari "specijalitet kuće". Najveći problem je što je ta gusenica veoma retka i mnogo vremena je potrebno da prodje da uopšte može proizvoditi "hranu". Čoveka su bukvalno izbacili iz hotela, ni pare nisu hteli da uzmu.

Komentari

šta će kad je seljak čoek:))

Ovo ako je... a nije! Al ajd...

Hteo da eksperimentiše, posle toga su mu ćevapi u slanini bili najegzotičnije što je naručio :)

dobra ti je priča,mada za malo da ti dam minus zbog Dubaia...i predrasuda svojih vezanih za sledeću definiciju dana.

Svega mi ne znam kako da napišem "Dubaiju ili Dubaiu". Kakvih predrasuda?

ne ne ne zbog toga,nisam mislio na gramaticke greske,ne znam ni ja kako se pise.a predrasude,ja sam se nesto istripovao...nego hteo sam da ti kazem da u poslednje vreme kad god me odusevi definicija najcesce si ti autor...ono svaka cast za pisanje.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Imas jednu moju na tu temu od danas. Sve si bolji, samo pisi

@Melkijades

Ona je bila inspiracija da ispričam priču, nisam mogao linkuje da ne ispadne da te reklamiram.

Ma jebeš pisanje, ako danas pobedi ono govno od irska, zeleno, zeleno, pijan piša zeleni...prelazim gore na karike.com

Meni se svidela, Irsku bolje ne mozes opisati, mada nisam bio tamo, ali sam upoznao gomilu Iraca. Zao mi sto nije ova dobila
http://vukajlija.com/prvi-srpski/141371

Hahahahahahahahhahahahahahahahahaa +++

ogadi mi leba i čvarke!!! :P