Prijava
   

ekonomska skola

skola gde profesori srpskog jezika smatraju da su najvazniji i da je za ekonomiste ove zemlje od presudnog znacaja da znaju kakvu haljinu nosi Ana Karenjina na nekom balu kad ide da se krese sa nekim likom.....zato nam je zemlja u kurcu...jer iz ekonomske izlaze peticari koji ne znaju nista....sem Ane Karenjine!!!!!

Komentari

Osoba koja zavrsi ekonomsku skolu,nije niti moze biti strucnjak za ekonomiju.Sa tom skolom ,mozes da radis kao prodavac u butiku...ili ako si riba,mozes i u Maksiju.A,to sto ces da naucis sve o Ani Karenjinoj je vrednije od svega sto ces ili verovatno neces nauciti na svim ostalim predmetima.

@talentovano_glup Cenim da ti ovaj nick stoji sa razlogom. Zajebavam se, naravno da ćeš tamo da naučiš đoku o ekonomiji, ali Karenjina je totalno nepotreban dodatak već smornim predmetima (osnovi ekonomije, poslovna ekonomija, monetarna ekonomija, računovodstvo, itd.)

ko hoce da nauci , naucice.. meni je ekonomska skola super osnova za ekonomski fax, sve sto sam naucila u srednjoj znam i dan danas i pricam na ispitima. sve zavisi od osobe do osobe, ako zelis da naucis nesto osnovno o ekonomiji pazljivije ces citati i osnove i poslovnu i racunovodstvo
posle se to samo razradjuje.

Talentovano glup +
Definicija -

Hahahaha pa sa kojom skolom imas nesto da radis ako ne zavrsis fakultet ili visu?Izuzev medicine.,a i sa njom nema nekog posla poslednjih 5-6 godina

Ekonomska je jedan od najboljih izbora ako ne želiš na faks, i kako je moguće da đaci koji završe ekonomsku ne znaju ništa? Zamisli kako je gimnazijalcima.