Prijava
   

EKSPERIMENT

Nešto što sam malopre izveo sa defkom STUDENTI IZ UNUTRAŠNJOSTI,rezultati su sledeći:U rekordnom roku sam dobio dvadesetak odgovora,dok je neko od gore navedenih nije izbrisao,uglavnom su se javili ozlojeđeni i radni(?) gorepomenuti.Valjda uče na kompjuteru!?
Zaključak:Samo uvredi pravnu ciljnu grupu,imaćeš def.dana.Ja sam nasumično odabrao onu koja mi je srcu najbliža.
Oprostite svom Rođaku sa sela.

Komentari

jebiga, nestade defka dok sam pisao komentar...mene recimo defka nije uvredila, iako sam bio student iz unutrašnjosti, ali nemam pojma o kakvim vezicama si pričao. Vratih se u svoj grad i gulim jebeni staž...ali si zanimljivo napisao. Ovde je problem sujeta...uvek se neko oseti prozvanim, šta god da napišeš. I da...jebale vas definicije dana, ne razumem čemu okupacija time...

koji li ti kompleks imas, da mi je znati

Много си је генералзовао. Не можеш све у исти кош да потрпаш

upravo tako korleone. ovde na netu odmaram od ucenja, jer nemam kola da se vozim i kintu da izadjem, a tebi je do zezanja.

Za trouble:petnaestak dana sam na ovom sajtu,nije mi bilo jasno kako pojedinci dobio ladno 250 i više pluseva na nešto što veze nema,pa sam rešio da iščačkam,i eto uspeo sam da ujedim većinu,doduše protiv sebe.
Wlex,polako shvatićeš kad odrasteš.Tvojih godina sam u ratu bio.Imaš fore.

E boby, jebo ga ti...pa kako ti nije jasno? Ovde ti najmasovnije glasačko telo čini klinčadija kola se loži na pičke, sise i sl. Pa pogledaj količinu definicija o ziljavim pičkama, npr. Koja bi normalna osoba htela to sranje non-stop da definiše? Ili facebook...w umesto v i ostala sranja. Neće oni da ti glasaju za kvalitetne stvari. Zato lepo pišeš za sebe i još par normalnih ljudi i zajebi pluseve i defku dana...može se živeti i bez toga:))

@znaci bobyybrown,
znaci verujem da je to tvoje iskustvo daleko stresnije nego ovo moje, i da svako od nas ima neki kompleks i sujetu, ali mislim da ovo nije nacin da to resavas, diranjem tudjih bolnih tacaka. pozz

Sad sam gledao šta su bile def dana,od šerifa korle,na pušenje,loš i star vic i na nekakav "smak"sveta(?) je dobio def.dana.Ok ako je to standard.
Ovih dana možda neću biti na netu,nisam platio telenoru,plata mi kasni,ženina tek 20.a ovi prete da će me isključiti dok ne platim.
Hvala na saradnji,Vaš Slobodan Jovanović,alijas Znači Bobyy Brown.