Prijava
   

eksplicitno vređanje

Razlog za brisanje definicija samo ako se osoba ili pojava koju neki autor vrijeđa sviđa moderatorima. U suprotnom pljuj do mile volje, i ne samo što ti defka neće biti obrisana nego ćeš dobiti i tovar pluseva.

Primjer definicija "Goga Sekulić" glasi ovako:
"Skrndelj, skrndelj, skrndelj, skrndelj, skrndelj, ...", ne da nije obrisana, već ima 58 glasova za i 19 protiv. I takvih je definicija kol'ko 'oćeš, samo što nisu baš ovako radikalne, ali ne zaostaju mnogo.

Ne kažem ja da Goga Sekulić nije skrndelj, al su mi se popele na glavu definicije gdje se samo pljuje po Grandu, Pinku i sličnim institucijama i njihovim predstavnicima, pri tome uglavnom neargumentovano, a plusevi stužu samo tako. Ako već pljujete pljujte argumentovano i pokažite u svojoj definiciji da je vaša inteligencija veća od inteligencije onoga po kome pljujete.

Komentari

Неки чланови су прешли са вређања познатих звезда на вређање осталих чланова, што ми се чини као много озбиљније.

J.Z., svaki put me odusevis nivoom svoje svesti. Definicija je odlicna. + k'o vrata! :)

Neke stvari nije neophodno argumentovati. Mada, smorilo je više pljuvati po Grandu: sve je već viđeno.

@J.Z ma opusti se kontam zasto se nerviras,ali dzaba ti to...Imas plus od mene iako ne volim Grand,mislim da si upravu :-)

J.Z. treba da shvatiš da su modovi ipak ljudi i da nemaju svi neku opsesiju brisanjem definicija, većina njih time pribegava samo u kranjim slučajevima, i ne mogu da budu 24h na sajtu. Neka defka se provuče...
Sama popularnost definicije je problem nas kao društva time što nešto mrzimo, i svima ponavljamo kako to mrzimo, ali smo opet fascinirani time i ne možemo da prestanemo da pričamo o tome (VB, Grand, politika...), što još više povećava frustraciju i kranje posledice vidimo svugde oko nas...

JTU, brate... Smaraš. Ali stvarno...
Reci sada da te i ja vređam, ili šta god, ali bez obzira koliko te gotivim, smorio si više sa time.

E imaš plus za ovo.Totalno si u pravu...