Prijava
   

Elvis

U USA, svaki drugi lik u Las Vegasu.
Kod nas, svaki drugi lik u Karton Sitiju.

Komentari

Jak ti je opis na profilu mnogo, sad mi žao što sam ti dao minus samo zbog toga!

Nešto nije jasno tamo možda?

Ono što sam napisao to i mislim, opusti se, hoću da kažem da mi se sviđa.

A, sori, ja rekoh da si neki ultra četnik i Srbenda koja u naletima nacionalističkih osećanja razbija sve pred sobom dok iza njega u pozadini se čuje Goca Lazarević sa pesmom Vidovdan... :D Sorry još jednom brate. :)

Opušteno, ja nikako da krenem da istražujem malo više o indijancima, jer smatram da su fascinantni. A za četnike i te fazone i ustaše i sve što ima veze sa ovim što si naveo u komentaru mi se jebe, ja kuliram i uzivam xD

Se vi muvate ili šta je ovo? :)

Btw, plus na finu defku

Se vi muvate ili šta je ovo?

Profesore, nije onako kao što izgleda loolololollo

E, ja imam dosta knjiga o njima, nažalost, više ima o onima sa Zapada, jer je njihov ambis počeo znatno kasnije, od na primer Mohikanaca, Pekvota, Abenakija i ostalih sa Istoka i Atlantske obale, pa je samim tim bilo i više svedoka o njima da zapiše nešto, ili prenese priču s kolena na koleno. Gledaj filmove ''Poslednji Mohikana'' i ''Sahranite mi srce kod Ranjenog Kolena'', ili još bolje, uzmi istoimene knjige. Autori su Džejms Fenimor Kuper (Poslednji Mohikanac) i Di Braun (Sahranite mi srce kod Ranjenog Kolena).

Дао сам плус. Сад сам прочит'о и опис на твом профилу. А је л' ти ниси приметио колико партизански филмови личе на вестерн филмове и колико ту има сличности четника са индијанцима? :Д

Sličnost četnika s Indijancima??? Ahahahahhaahahahahahahahaha... Kad bi Indijanac u šumu pobegao??? Nikad, ni kad je višestruko nadjačan! ;)

pa možda neki i bi, m?