Prijava
   

Em baksuz, em ga mrzi da čita

Posebna vrsta ljudi na Vukajliji, sa posebnim psihološkim poremećajem. Oni su lenji da čitaju, a sa druge strane često za njih važi i ona čuvena do podne mrzi samog sebe, a od podne čitav svet. To su osobe koje automatski i bez prethodnog čitanja, udele minus a neki čak i negativan komentar, kada vide defku dužu od 2 reda ili poster za koji treba odvojiti sekundu i razmisliti.
Njihov poremećaj često zna da varira, pa u slučaju da su neposredno pre toga oni izbacili sadržaj koji je prošao dobro, može se desiti da usled izliva sreće podele po koji plus dugačkim definicijama i za njih nerazumljivim posterima.
Dok sa druge strane, kao i kod svakog psihološkog poremećaja postoji i ona tamna strana, kada su mrzovoljni i loše raspoloženi i kad se na sve to ne daj Bože doda i loš skor nekog njihovog sadržaja, onda dolazi do strahovitog izliva besa u vidu serije minusa na sve i svašta, bilo to kratko il dugačko, kvalitetno ili ne, njima je sve jedno. Oni kreću u obračun protiv trule Vukajlije, korumpiranih moderatora i autora daveža. Bez ikakvog prethodog čitanja kreću da dele komentare tipa " Kako je ovo sranje dospelo u odabrane" ili kratko i jasno " Sranje ------".
Njihov psihološki profil se može sumirati u jednoj rečenici:
maloletni lenji egoisti, koji se bore protiv celog sveta, jer njih svi mrze.

Ko da čita ovo gore!? SRANJE ---!

Komentari

Минус, стварно има много да се чита...
Шалим се. Фина дефиниција лењог хејтера :) +

sad je fora ko da minus on je hejter haha

Hvala run, mada doduše i ja sam ovo napisao u izlivu besa :) jer sam zapazio par sjanih defki i postera za koje tvrdim da su nadobijali minuse baš iz gore pomenutih razloga...

Hahahahaha posna zajednica, zar ti ličim na balavca koji pravi postere i defke tipa AKO NISI GEJ PLUS AKO SI GEJ MINUS i slično :) Može i ovo da se ne svidi nekome , ali pun mi je ruksak više hejtera

Има она народна ''Тешко је свету угодити''. Вазда ће бити неко ко ће да баца контру и остало :)

ma salim se, opusteno :) gledao sam sada, imas dobrih defki :)

Ma znam Run to je normalno ali mi bodu oči više, jer su u sve većem broju.... Sve kontraš do kontraša :) Hvala Posni vidim da si ostavio koment na još jednu :)

Ne laži inspirisali smo te na forumu ja i Šomi. lololo. +++ dobra defka

Ne laži inspirisali smo te na forumu ja i Šomi. lololo. +++ dobra defka

Eto gde sve može da se nadje inspiracija :))))

+++ ima istine u ovome
ja ne volim dugačke definicije, ali ako naiđem na njih samo ih preskočim bez ocenjivanja
mislim da je to pošteno...

Nisam čit'o do kraja, plus.

slažem se da nije u redu dati minus na dugu defku.
slažem se i da biti lenj da pročitaš, a zauzvrat očekivati da tebe drugi čitaju, nije korektno.
ne slažem se da je to poremećaj.
malo sam konfunzna u izlaganju ali verujem da si shvatio.