Prijava
   

emo

Emo je je stil nastao 80-tih godina uz neki hardcore punk...ali su americka deca izmenila znacaj reci emo iz njenog korena. Sada se rec emo koristi za osobu koja je neshvacena, ima svoje neresive probleme, pati za nekom osobom, sece ruke(vene) u bednom pokusaju samoubistva(iako to nikad ne pocine) itd.... Uglavnom nose crne stvari, sa neizbeznim roze detaljima, kais, pertle, midjuse, narukvice itd.. Obavezno nose uske pantalone! Frizura im je pomalo cudna i stilski veoma inovativna, siske su dugacke i usmeren na jednu stranu, tako da im prekriju jedno oko, i taj deo kose i ispeglan. Nasuprod prednjem delu glave, zadnji je rascupan, ili opet ispeglan, ali ovog puta navise, tako da prave kontrast.... Naravucenije danasnja emo deca vole da budu primecena, po spoljasnjem i unutrasnjem izgledu.
P.S. Nikada nemojte pokusavati da pomognete emo-u i resiti te probleme, nezaboravite, to je nemoguce!

Komentari

Dajem - zato sto ima jos milion definicija ovog tipa na ovu temu

da, to je tacno, ali ova kratko obuhvata sve te deff uz neke moje dodatke...:)

+,али само због добре обавештености и личног печата.Иначе,боље је да се ухватиш неке свежије теме,јер видиш да се овде старе ране тешко лече,а сигурно не желиш да те замрзе.

pa vec jesam :) A to sto ce da me zamrze...bas me i ne zanima, protivnik sam emo tipova i nisam mogao odoleti da ne ostavim svoju definiciju i kazem moje misljenje, hvala na savetu...

ali grijesis sta vise obavezni ste nam pomociii,dokazati da nismo sami,da nas neko primjecuje i voliii!!!

Obavezni smo vam pomoci?

PHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH.... slatko me nasmeja xDDD !!!!