Prijava
   

Emo

A bre to li su onija sto se tuzno oblace i kao nesto sve deprimirani,ma vidim ja kako sam iso na koncerti,sve vise neki obuceni ko grobar-peder a kose ko da ih je krava lizala,samo sedi cuti u ugao i gleda u prazno,pa posle vidim i ona Lavigna ili kako se zove i ona takva,pa vidim bre posle i onaj Stankovic derpe nakaza,em emo em zabavnjak em peva uz trubaci,sad vidim ima jedan takav kod mene na fax,kad ga vidis Bog da te sacuva,a slusa folk, (pa nema kad pustamo Grand svasta da radi), pa vidim oni Tokijo Motel,reperi li su rokeri li su,japanci li,ili Nemci,jebem li ga sta su,i na kraj sad kad prodjem kroz grad cak i kod onija sto nisu emo,a nedaj boze rokeri ,sve vidim isarani sa emo-lobanje i crna srca,pa neke patike ko iz 80-te, pa oni kaisi sa lobanje ko da ce vola sa njega da tepa.Dodje mi da prdnem od muku.

Da te ne bi lemo- nemoj biti emo!

Komentari

Ne bih da ispadnem nasilna, ali recenica koja fantasticno ide uz ovo i meni veoma draga:
-"Da te ne bi lemo- nemoj biti emo!"-

Emo salama, reze se sama.

Ako će prdiš, podalje od grad, em će gi istepaš, em će ti narod bude zahvalan (sem što će radioaktivnost da se proširi). :-D

Super defka. ++++++++

Jebes im mater, same naskacu... XD +++++++

e nasmeja me ti za ceo život!

Hahah..dobra, dobra! Splu.

Niko od pomenutih ajde da zgresim pa da ih nazovem muzickim umetnicima nema veze sa EMO muzikom niti subkulturom... Mada klinci na ovdasnjim prostorima misle da je tako.

Stvarno treba biti besposlen i trositisvoje vreme i energiju na mrznju mozda pedesetak apaticnih klinaca u Srbiji, dok nam se drzava raspada.
http://www.youtube.com/watch?v=vwxH9gN-jpo