Prijava
   

Endem

Lutalica koja je usla u vec prenatrpano vozilo GSP-a, pocela da siri svoj miris, a onda je urinirala u gace. Smatra se da je ova vrsta rasprostranjena samo na teritoriji Beograda, jer je u drugim gradovima izumrla sa pojavom policije (ili sapuna).

Primerak ove vrste se moze prepoznati po izuzetno jakom mirisu, nastanjuje najcesce tramvaje, posebno onaj na liniji 2 (zbog nedostatka okretnice niko ne mora da napusta tramvaj), ali mozete ih susresti i u ostalim vozilima GSP-a. Njihova pojava je najcesce pracenja gomilanjem putnika na jednom kraju vozila i/ili ubrzanom praznjenju vozila.

Upozorenje: Nemojte komunicirati sa predstavnicima ove vrste jer mozete biti pljunuti.

Nemili susret sa ovim endemskim primerkom dogodio se juce u autobusu na liniji 26. Autorka ove definicije je nazalost bila u neposrednoj blizini ovog primerka. Primerak je stajao, za razliku od svojih sedecih srodnika (90% populacije). Ostali putnici u autobusu nisu bili fascinirani cinjenicom da su u prisustvu ovakvog primerka, a kada je on poceo da siri svoje telesne tecnosti, vecina ih je glasno opsovala. Ipak, s obzirom da je ostalo na tome, smatra se da ovaj primerak nije ugrozen, kao ni ostatak njegove vrste, jer je, izgleda, svima gadno da im pridju.

Komentari

je l' te bar pljunuo?

Razumem te. + :) Eee ali ne znaš ti šta vreba u busevima za prigradska naselja iz Pančeva.. Ima i pegliranja,i velike nužde,i još mnogo,mnogo sočnih stvarčica...