Prijava
   

Estradni "umetnik"

Covek(najcesce zenskog pola) koji uveseljava siroke narodne mase svojim zvucima(ne moze se reci muzikom).Bez njegovih umotvorina nijedno slavlje nije potpuno.
"Umetnici" imaju svojstveni jezik.Najpoznatije fraze su:"Materijal,Program,Album,Singl,Volim vas sve,Hvala vam svima,Podrska,Stajling..."
Njihov koficient inteligencije je veoma minimalan sto ih ne sprecava da budu veoma cenjeni (i korisceni za wallpaper i ringtone).
Kao sto rekoh,to su najcesce osobe zenskog pola.Izvan svih ocekivanja,pozeljno je da imaju glas priblizan svracjem.(Ako bi imali dobar glas mogli bi da predju u pevace,a ne u "estradne umetnike").
Cesto se karakterisu velikim grudima i primamljivim izgledom.Oblace se kao da nemaju para za vise.Njihovi spotovi na utubu su veoma gledani.Najcesce ih gledaju i slusaju bica muskog pola(pitam se zasto).I naravno,estradno govedo nije estradno govedo ako za milionche ne spomene ko je zaduzen za njegov stajling i *Namesta grudi*....The get money for nothing..

"Hvala,hvala svima *Namesta grudi* .Divni ste *Namesta grudi*.Inace,htela bih da *Namesta grudi* naglasim,da ce uskoro izaci *Namesta grudi* novi album,sa 13 novih pesama *Namesta grudi*,i ovaj...onaj..ovajj hocu da kazem..da..*Namesta grudi* je za moj stajling zaduzen *Namesta grudi* Mika Stolar *Namesta grudi* *guzi se* ..i jos jednom *Namesta grudi*,hvala vam svima"

Komentari

+
Btw, Mika Stolar, ala si ga ubo, sad bih ti dao još jedan + da mogu :D

hahaha :D nisam xteo da reklamiram doticnog..pa mi MikaStolar bio najpriblizniji :D

Haha, Mika Stolar daje neki šmek defki :D