Prijava
   

Etno-jebač

Tip koji najviše voli avanture u seoskom miljeu (šupa, čardak... taraba).

Komentari

Haha, sve jasno. Odlično.

Sijeno zaboravljeno. A tamo je najslađe kekeke

Moj prijatelj, kad je prvi put vidio svoju sadašnju suprugu, pomislio je: "Uh, kako bih je obukao u narodnu nošnju, odveo u mlin i jebo do zore." Kasnije sam saznao da njeni imaju vikendicu i stari mlin iznad potoka ;-)

Ja sam se tako jednom izgubio u šumi i prespavao u starom mlinu i išla jedna neka nečista sila oko mene, kao senka, a glas se neki čuo kao da želi da me iskoristi u nečastive svrhe, ali pošto sam bio na kampovanju, imao sam dosta soli, opisao sam krug oko sebe, i to nije moglo da prođe, izgleda. I danas se pitam šta bi bilo sa mnom da nisam opisao taj krug.

seno ne smeta ako si koncentrisana na druge stvari.

Braćo i sestre, da vam opričam, a vi mi nemojte verovati ako nećete. Najgore je valjuškanje po zelenoj mladoj travi kad si go i oznojen. Ono hoćeš da se prevariš jednom, kad si mlad i nestrpliv, al dvaput ne biva. Svrbi posle ko sto đavola da ti kožu odranu đavoljim prahom posipaju. Zato se pazite, braćo i sestre, i bolje goli u ambaru jali u kukuruzištu, aman nikako na livadi, jadni!

hvala valde što si podelio mudrost. mravinjak je ipak gori.

Valdemare, istina. Kosmo, ne želim da provjeravam. Dosta mi je i osinjak.

ne znam za osinjak, mravinjak i golo dupe-loša kombinacija vrlo...

pa ako si mogao na osinjaku,sto ne bi na mravinjaku

nislim ako bi birao izmedju mrava i osa da bi preradije birao mrave

Hm, da, mravinjak... Loš ja ako ne obratiš pažnju na njega prilikom zabave u prirodi. Ali dobar je ako žrtvu vežeš pored istog i namažeš medom po osetljivim delovima, i satima se zabavljaš gledajući šta se dešava... šta, napisao sam žrtvu? E, jebi ga, nisam tako mislio...

dobro, ako je za zabavu, onda ok. ne valja kad te iznenadi...