Prijava
   

Eto Tigana

Mlađi i nestašniji brat Etoa Vamge. Usvojen još kao dete od strane Žana Tigane, proslavljenog francuskog reprezentativca iz osamdesetih godina. Tigana-mlađi, rođen kao Eto Ti Ga Šipak, bio je član svih mlađih reprezentativnih selekcija Francuske. Međutim, imao je problema da se otrgne od svojih korena i obuzda urođeni temperament, te je ispoljavao slično ponašanje kao i njegov brat Kamerunac, ali na još ekstremnijem nivou.

Suspendovan je doživotnom zabranom profesionalnog bavljenja fudbalom zbog neprimernih gestikulacija nakon postignutog pogotka, zasnovanih na simuliranom hvatanju za sopstvene genitalije i oponašanju ejakulacije po protivničkom golmanu.

- Ženo, ovaj paradajz je buđav, zašto mi ga iznosiš na astal?
- Skotino, sam si ga takvog kupio. Eto Tigana!

Komentari

Хахахаха, то је тај француско дрим теам. х)
+++

Volem ovakve defke. +++

:+D, ja sam čuo za drugog brata - Evo Tigana.
Eh a meni Mišel PlatiMi stoji u Wtordu duže od godinu dana...

Evo je jedna stara SMS-ovska forica:

Meni kad se Dešamp ja izvadim Djorkaef, i odem iza Zidan da me ne bude Loran BlaM, a svako jutro kad se probudim ja ga o TrezeMge. Pa kad krenem u grad ako bude neki Djibril Sise možda padne Karembe, možda ga Turam, a možda bude i Lizarazu. Pa se posle vratim Pjer Luidji KoliMa.

hehe, Vukajlija Ol star +

Hahaha, Dože, sećam se, dobio sam svojevremeno taj SMS.

Mišel PlatiMi bi baš valjalo definisati. Hajde, definiši, mojne si lenj (mada se i meni gomilaju naslovi već u Word-u).

@Agilni
Kako sada da ga prozivam kada se pokazao kao naklonjen Srbiji, bar po pitanju Kosova i Metohije, il' je možda Tole odrešio kesu (hahahaha ovo mi je smešno još dok kucam)...

За вас су ови ликови савршени:
http://www.youtube.com/watch?v=7zSTfvJsCUE
х)

Хаххахахаххаха то бре +++ Како волим ове! Још један фудбалер мого би Џони да саставља Алл стар 2 :Д

Gospodin Tigana izuzetno kvalitetno definisan i može komotno da uđe u grupu sleng-fudbalera koja je do sada odrađena odlično +

Ovo neki kurac kao Divi Gavajo? - krnuo sam minus, jebajga, ne volim ovakve defke, što bi rek'o jedan gospodar klipinga - nem'rem se KOHABITOVAT' sa njima ;-)

Divi Gavajo je najbolja defka na sajtu, ja kad ti žemka ;)

Super su mi ovakve defke, odlično odrađeno, kao i uvek.

+++

Hvala, Dukka. Ja bih ovako definisao nešto uvek kada je moguće, ali se sve slabije kotiraju :)

Ne znam, meni se dopadaju svi definisani izmišljeni fudbaleri, lepa doza kreativosti i dovitljivosti je upotrebljena kako bi se dočarali likovi. A i volem šport :) Eto, među prvima sam obećao da ću doći na Adu, ali stalno mi nešto iskakalo, uvek se nešto nađe nedeljom da radim. Ali jednom... Jednom ću vam doći iznenada :)

Pu majku mu taman spremih Evo Tigana da definišem.

Ninčilo, baš mi je žao. Evo, ako hoćeš tako nešto sa imenima, imaš na primer Povra Čaču.