Prijava
   

Eurovision Song Contest

Takmicenje od kljucne, stavise zivotne vaznosti za zemlje poput Andore, Rumunije, Litvanije, Estnoije, Letonije, Bosne, Makedonije, Srbije i druge evropske ekonomske gigante. Kada god predstavnici neke od ovih zemalja prodju lose na pomenutom takmicenju, njeni stanovnici za to krive skandinavski/zapadnoevropski/albansko-siptarski ili neki drugi lobi; dok stanovnike siromasnih zemalja(npr, Engleske, Francuske ili Nemacke) za to vreme savrseno zabole za plasman njihovog takmicara, i koji mole boga da ne pobede kako ne bi morali da trose milione i milione lokalnih monetarnih jedinica na priredjivanje panevropske GRAND Parade.

-Ko?Englezi?Ma kad su bre pa Englezi imali dobrog pevaca?!
-A Robi Vilijams?
-Ma kakav bre Robi, kakav Vilijams?! Kad im dodje Brega sad ima svi da se poseru u gace!

Komentari

Verujem i da vecinu srba zabole kurac za Evroviziju!Mene nesto bas zabole da li ce onaj pederko da se plasira,pobedi ,ili sta vec....Jebala ih Evrovizija,jer je to najgluplje takmicenje ikada!

hahahahah svaka cast +

i kod nas je sve cesca bolest bol u kurcu za evroviziju

talentovani, nemoj tako. Pa ubroji gomilu penzionera koji nece propustiti barem igara kad vec nema hleba, ili vernih <11 obozavateljki predstavnika i njihovih mama (da su mame drugacije,cerkice ne bi bile obozavateljke). Pa sredovecni zenski deo koji radi u administraciji kojekude...mora nesto da se raspravlja uz cigare i kafu po ceo dan.

дадаох плус због примјера...

Мени је Евровизија супер јер ме подсјећа на сретно дјетињство када смо сви у кући знали да сједнемо пред ТВ и бодримо нашег Данијела!
Џуууууууууууууууууууууули!!!

А где су браћа хрвати на списку?!

Imam utisak da i njih vecinom jako zabole za ovo takmicenje...Kontam da je kod njih to pocelo sa Severininom cokulom, a i kod nas ce sada, posle ovog fijaska. Gde Brega prodje tu muzika vise ne nice...