Prijava
   

Eva

Prva osoba koja je nastala kloniranjem. Za one koji to nisu znali, Eva je "napravljena" od Adamovog rebra. Izgleda da kloniranje i nije tako nova stvar.

Komentari

To nije kloniranje, to je upgrade :D

Cisto kloniranje, ako iz biologije znas sta je to.

Proces pravljenja IDENTIČNE kopije, reprodukovanjem organizma na osnovu nukleusa jedne ćelije.

au kakav razgovor se ovde poveo :)

evo ja cu da uskočim, a šta je to biologija?

e pa ovde je upotrebljeno vise celija Adamovog rebra (mada nije pouzdan podatak) za "pravljenje" Eve. Najstariji pisani primer kloniranja, naravno ko zeli da veruje u to.

Eva nije bila identična Adamu.
Biologija je kompleks nauka o životu i obuhvata širok spektar disciplina koje proučavaju živa bića, njihovu strukturu, životne funkcije i manifestacije ;)

Kvejker defka biologije ti je previše štura ali ne i netačna :) ali si svakako u pravu da Eva ne može biti Adamov klon samim tim što je žensko biće! lol

sa geneticke tacke gledista musko i zensko mogu biti identicni, da imaju iste gene i sl, a da razlika bude fenotipska i ostvarena samo na racun aktivnosti pojedinih gena koje inace ima i drugi klon ali ti geni nisu aktivni u datom trenutku

da li je Eva bila genetski razlicita od Adama to neznamo, ali je mala sansa da jeste bas zbog toga sto je napravljena od njegovog "materijala"

Hrnjau, nemo' sad da razvučem o biologiji :D
Serb, nije to to ako Eva nema spolovilo Adamovo...

Klitoris je samo tranzistorizovani kurac (Mika Oklop, ako znato ko je to). Poenta je da se razlikuju samo u dimenziji. Ima spolovilo, nemoj da razvezem embriologiju, a ono sto je vagina kod zena to su mosnice kod muskarca. isto samo izvurnuto ko carapa.

Sad si lupio, porediš ribicu sa lešnicima :D

ne lesnici nego MOSNICE to su one kozne kese u kojima su jaja (testisi), nisam lupo sine, znam sta zborim, uzmi embiologiju repr. sistema pa ces videti, kozni nabori se kod devojcice uvlace nagore i grade vaginu, a kod decaka se razvlace nadole i grade mosnice, testisi kasnije silaze u mosnice (scrotum na latinskom)

Jeste. Ali Lilit nije.

Kako mozes da ne budes siguran! Lilit nema nikakve veze sa rebrima tog Adama, prema tome, nad njom se nikakav bioinzenjering nije vrsio!

Za one koji to nisu znali, bog je napravio Evu od Adamovog rebra, a ne Adam sam... :)

U pravu si pisao sam brzo pa sam se zajebo. Ispravljeno. Ljubim te virtuelno.