Prijava
   

Event

event – engleska riječ ušla u jezike naroda koji žive na balkanskim prostorima; događaj iznimno velikog društvenog značaja. Na eventu gladan puk može kroz ogromna stakla prostora u kojima se event odvija ili putem medija vidjeti političku, kulturnu, intelektualnu, gospodarsku, sportsku i inu elitu svojeg grada, svoje države (a ponekad i šire). Gladan puk nije neposredno prisutan jer: 1. nije dobio pozivnicu; 2. zvuci što dopiru iz njegove utrobe ne bi se uklopili u atmosferu koja tamo vlada; 3. ne može zadovoljiti strogi dress cod.

primjeri: otvaranje izložbe slika, otvaranje performansa s instalacijama i krepanim kokošima koje čerupa polugola umjetnica; otvaranje restorana, kafića, salona za masažu (uopće otvaranje prostora u koji uđete gladan-jadan, a izađete sit i fit) bivše tenisačice, bivšeg nogometaša, bivše manekenke (uglavnom nekog bivšeg); otvaranje manjih i većih trgovinica u kojima ista elita zadovoljava svoje tašte potrebe za pokrivalima tijela; otvaranje promocije raznih umo i ruko tvorina…
Organizatori eventa rentaju selebove (vidi Selebovi) koji im garantiraju navalu predstavnika medija (oni trče za selebovima kao seoske džukele za kujom koja se tjera)

Komentari

Hvala iskusni, postaješ moj redovni čitatelj i komentator.

Iskusni je svima redovni čitatelj i komentator... :D

Hvala Piro, al što mi pokvari veselje? Ja mislila da sam mu posebno draga:((

Sanjalice, jesi mu posebno draga.... Ali su mu i drugi posebno dragi. Svi smo mi posebni, i dragi. :D

Ajd dobro, hoću barem biti prva među jednakima, posebna među posebnima.
šalim se - svi smo mi posebni i dragi - na ovoj tvrdnji nastojim graditi sva svoja razmišljanja! Koliko god mogu.

I koment pravi event.Komentarišem ono što smatram dovoljno kvalitetnim ili provokativnim i gde priča posle date def. može da se nastavi. Nisu mi svi podjednako dragi, ali se tebi javili i moji omiljeni autori...Njima dosada nisam objašnjavao zašto im se javljam...;)

:))) hvala iskusni, sad ću se stvarno umisliti

Slučajno sam te otkrio,a namerno ti se vraćam