Prijava
   

Evolucija ljubavi

Kao i svaka životna kategorija, tako i ljubav menja svoje oblike postojanja kroz prostor i vreme. Kako napreduje ( ili nazaduje, zavisi kako ko gleda ) čovekova svest, tako napreduje ( ili, opet, nazaduje ) i njegovo poimanje ljubavi.

1934.
-Tata, šta je to ljubav?
-Sine, ljubav je kad se ja oženim tvojom mamom, a oči joj pre toga nisam video. Onda provedemo jednu noć zajedno, i ja odem u vojsku. Posle 3 godine se vraćam, a ti već porastao veliki.
1979.
-Tata, šta je to ljubav?
-Sine, ljubav je radna akcija pravljenja pruge Beograd-Bar, na kojoj smo se mama i ja upoznali i provodili strasne noći u kamp kućicama i šatorima po zabitima naše lepe, nikad prežaljene SFRJ.
2015.
-Tata, šta je to ljubav?
-Sine, ljubav je...ma nemam pojma, uglavnom ovako je bilo, sa'ću ti ispričam. Blejim na fejsu, i uletim u grupu: Nisam kurva ako se jebem sa svakim. Tu startujem neku pičku...ovaj tvoju mamu, počnemo da četujemo, razmenimo msn, e-mail, g-mail, br.mobilnog. Ugovorimo dejt na parkingu kod Železničke, i jbg, eto tebe, hehe.
2072.
-Tata, šta je to ljubav?
-Sine, to ti je onaj divan osećaj kad se vratim kući, na planetu Uran umoran od posla na planeti Saturn, a tvoja majka sa planete Neptun mi snagom misli skuva ručak, izmasira tabane i odsimulira 3 orgazma.
2569.
-Bip, bi bi, biiiiip?
-Biiiiiiip!!!!!! Fatal error! Computer is shutting down!

Komentari

Сурова реалност и још страшнија будућност.+++

:D hahahaaaaaaaaaa surovo :)

do jaja, mada ovo za fejs ce se praktikuje vec od sledece godine :D +

Genijalno! Nekako sam znao da je to black_hole. :)

Jos jedna u nizu za Naslovnicu :)

mislim da ću se zaljubiti u autora

Ne videh da si ti... Super!

evo i od mene poslednja pertla...gde nestade?:)

E, vrli novi svete... =)

necu futur, hocu klasik +++
primer je `Razbijac` S.Stalone...

haha, smejem se a plakala bih....:(+

Blek Houl - postaje dosadno to sa evolucijama rok bendova, porno filmova, usponima i padovima i te hronološke definicije. Daj nam nešto još kvalitetnije. Mani se sigurice. - za lenjost.