Prijava
   

Evolucija

Evolucija je nešto što nije baš u potpunosti uspelo kod ljudske vrste. Ostalo je mnogo majmuna i majmunki (majmunica) na ovom svetu.
Zaglavljeni između želje da budu ljudi i nemogućnosti da to ostvare, prelaze u jedan mnogo gori stepen razvoja, u kromanjonce i neandertalce (ne zaslužuju ni veliko slovo). Ima ih mnogo po ulicama, vozikaju se besnim automobilima sa zatamnjenim staklima. Idu i u teretanu, kao sav normalan svet. Samo sto ćete njih prepoznati po uskim majicama koje pucaju po šavovima, naročito u delu nadlaktice.
Da ne bude da sam zakeralo, moram da kazem da sretnem i nekog Homo sapiensa. On je, u odnosu na prethodne, jedan sasvim fin i pristojan mladić.
Naiđem nekad i na Čoveka, u pravom smislu te reči. Malo zastanem, da ga bolje pogledam, jer ko zna kada ću ga i da li ću ga opet videti. Stil zivota, svrha zivota i način razmišljanja idu na ruku nazadovanju. Sve mi se nekako čini da evolucija ide unazad, obrnutim tokom. Bežimo ljudi, nađimo sklonište, inače ćemo svi postati majmuni. Možda je zarazno.

Komentari

Ne potcenjuj neandertalce.

Naiđem nekad i na Čoveka, u pravom smislu te reči. Malo zastanem, da ga bolje pogledam, jer ko zna kada ću ga i da li ću ga opet videti.

Ovo mi je najbolje :)

Naiđem nekad i na Čoveka,

Veoma retka pojava :)
+++ Malena

Veoma retka pojava :)

Upravo sam to htela da kazem :)
Hvala, Hyde

Hvala jos jednom. :))