Prijava
   

Facu joj pregazio traktorski točak

Izgled kakav ni sami Colići nisu sigurni da li uz pomoć svog stručnog tima ikako mogu 'opraviti. Tektonski poremećaj. Kobila je u trku oždrebila. U narodu još poznata i kao gabor. Akrep. Dlakave Erinije su za nju mila majka. Samo joj metla fali i zvaće je veštica.

Nači fuj.

-Izvini, je l' imaš nekog rođaka na farmi?
-Da, što?
-Pa pitam, možda si mu pala pod traktorski točak dok je obrađivao zemlju.

Komentari

ah, dao sam plus jer je odlično napisana ali u suštini se ne slažem, sve žene su lepe i možda gej zvuči ali lepota je u oko posmatrača :D +++

U suštini se slažem sa debelim, ali čovek mora da se nasmeje...
Primer je razvalio :+)))

Што каже Ела, ова ти је брутална. ++

Znači, minus. Dodijale mi ove defke o ružnoći žena i samo žena i nikog drugog osim žena. Odradi jednom i neku o muškim da izbalansiraš, decxko :)))

p.s Moja devojka ( koja je ovo isto pročitala ) ti svašta kaže.

Кад Цолићи буду сређивали мушкарце ето и о њима једна дефка, а дотад...
Нек ти је жива и здрава цура, реци јој да се не узбуђава много око дефиниције...

Ево колико има жена које се не налазе... :)

hmm mozda nove tehnologije kao što je nanoklinika i radio talasna neinvanzivna rekonstruktivna hirurgija mogu pomoći da se rekonstruiše original .. ali kome original treba? ovako je lepše.. jer svi vole nešto novo pa makar i ispod traktora

Ti to suptilno reklamiraš svoju hiruršku praksu?

kako da ne imam dve klinike, tri traktora, dva bmw, tri ferarija i cetiri fema za kosu. i jednu polovnu kosilici sa kupujem prodajem koju nisma osposobio. jos ali ocu. samo moram da se upisem u pola osam kad ulazim na posao i cekam pola cetiri kad izadjem.. ali kad izadjem iz 31 pa dodjem kuci u 5 i 10, pa se rasirim u moje dve tri cetiri privatne klinike za estetsku hirurugiju (mada jos nisam usao u medicinski fakultet) da me svi zavidni vide .. i ti stani u red .. da me gledas kako se setkam po hirurskoj sali dok operisu ovog sto ga preseko traktor .. brajko u kom li ti svetu fake news zivis pa zamisljas da vlasnik klinike ide i suptilno reklamira kliniku :) da te nije neki traktor saceko?

Lol, stvarno nisi morao pisati sve ovo XD