Prijava
   

Family guy

Verovatno najbolja i najsurovija kritika americkog drustva i sistema vrednosti a uz to i urnebesna, puna sarkazma, s povremenim nebulozama, koje su malo jasne svakome van SAD-a, iz prostog razloga sto je serija namenjena americkom trzistu... Obara sve rekorde u zabranama emitovanja... Svakome ko je shvatio ovu vrstu humora i svakome ko voli ovakav humor, serija postaje nezamenjiva, a simpsonovi i south park postaju krajnje nezanimljivi.

beba koja govori engleskim akcentom,zeli da ubije kevu i osvoji svet... priceless. :)

Komentari

evo +,saut park i famili gaj omiljeni crtani filmovi....

Jes' sestro, ali mogu South Parku samo da pljunu pod prozor. FG je bio odlican prvih par sezona, ali posle toga im je nestalo modzoa. SP jebe - ne pita. Pogledaj, (ako vec nisi) South Park, mislim da je 6. ili 7. sezona, dupla epizoda "Cartoon Wars", gde sahranjuju Simpsonse i Family Guy-a.

Simpsonovi su najblaži zato što su napravljeni za najširi auditorijum od svih animiranih serija, ali su opet opasno dobri. SP da ne pominjem koliko je dobar, a FG je takođe dobar mada na našim prostorima nedovoljno shvaćen.
+

ne sporim da su SP i Simpsonovi jako dobri, obozavala sam svojevremeno obe stvari, al meni licno je FG neprevazidjen, to je valjda stvar ukusa... ;)

Femili gaj i amerikan dad su ok, ali SP je SP.
NENADJEBIV!

SP je kralj!!! Apsolutni sampion kavliteta. Family Guy vredi gledati bas zbog Stewey-a tj. bebe koja priva engleskim akcentom, zeli da ubije kevu i zavlada svetom.