Prijava
   

Fashion TV ili teletext

Najrasprostranjeniji kafanski inventar u Srbiji. U gotovo svakom lokalu, kafani, kafiću pa i restoranu nalazi se po jedan i više televizora gde se 24 sata vrte anoreksične manekenke u papreno skupim beskorisnim krpicama, ili teletext sa poslednjim promenama sportskih rezultata. U slučaju da ste otišli na neku novu teritoriju možete lako zaključiti da li je mesto po vašem ukusu. Ako je na ekranu Fashion TV(koji možete uočiti i sa ulice), može se zaključiti da je mesto opušteno,da nema mnogo vama poznatih faca, i da gazda teži ka nekom vidu ekskluzivnosti. U slučaju da se na ekranu vidi teletext, to je znak da se tu skuplja lokalna ekipa, i da je više domaća atmosfera nekog homogenog društva.(pod uslovom da nije kladionica)

Komentari

kako je ovo dobro primeceno +

odlična definicija, + od mene, ali imam i zamerku. Počinju da me smaraju definicije koje imaju to "vs." u sebi.

sve su dobre, mislim da ih ti, gvozdenović i čini mi se jurodivi praktikujete, pa je greh ne dati uglavnom pozitivnu ocenu zbog sadržaja, a opet mi trulo, pošto me strašno nervira taj način imenovanja nečega što treba da predstavlja neki izraz nemam pojma kenjam...

:))

ja samo da olakšam dušu malo hehe

P.S. a i pomalo podseća na "nemoguće frke"... što je i pozitivno i negativno, a u oba slučaja ima malo veze sa bilo čim :))))

i surovi je u pravu

чим сам видео наслов знао сам шта је, жива истина +

Da li je uopšte koga briga šta je na tv-u kad je u nekom lokalu? Ako jeste, onda je bolje ostati kod kuće nego zamarati se programskim sadržajem bez obzira na to kakvog je karaktera.