Prijava
   

Filološka

Filoloska gimnazija. Odnos muske i zenske populacije je 1:9. Prosecni uspeh po odeljenjima je 4.7. Najduhovitije izvale na casovima su kada neko, umesto aorist, kaze imperfekat. Zovu je akvarijum, iako riba odavno nema.

- Ima li u Filoloskoj riba?
- Ne, ali zato ima curki.

Komentari

Hahahahaha. Meni se sviđa.

Ajoj brate zar je tako strasno tamo? Posto planiram da upisem

Upisi slobodno, skola je pi*kin dim, ako ti idu jezici - neces ni osetiti. Ja sam je zavrsila sa prosecnom ocenom 5.00 i cirka 200 izostanaka po polugodistu, pritom celu cetvrtu godinu radila uporedo.

Ekipa u mom odeljenju je bila katastrofa, ali neka odeljenja su se bas volela, to zavisi kako ti se zalomi.

Stvarno, neki imaju sreće sa odeljenjem, a neki dobiju gomilu... aj, biću fina, pa ću da ćutim. Škola kao škola je sjajna, barem ideja koja je trebalo da bude sprovedena u delo, a koja nikad neće biti dok su neki profesori i Babić tamo. Ali, ako ti je cilj da naučiš jezik, upiši.

Pozdravljam Malinče. Mada, mo'š da preživiš samo ako nemaš problema sa ekstremno isfeminiziranim likovima, ili izmaskulizovanim devojkama... Naravno, čast izuzecima.

Otpozdravljam. Ma, nisu one "izmaskulizovane", nego se u Filološkoj skupe svi odlikaši iz cele Srbije koji misle da i dalje mogu da budu najbolji u svemu i onda ne daj Bože da se javi da odgovara ako nije naučila baš za 5, da bi spasila nekoga kome ne gine as. Mnogo sebično, slabo inteligentno i izuzetno licemerno.