Prijava
   

fina sisata koleginica

U svakoj grupi, na svakoj godini postoji po jedna takva. Lepa je, vrrrrlo pozeljno gradjena, vrlo fina, pokusava da bude Ok sa svima, ali je iz nekog razloga zene ne vole. Nasuprot tome, muskarci je obozavaju, sve dok ne shvate da vec 5 godina ima momka i da je verena. Od tog momenta ona postaje "isfrustrirana kucka koja fakultet zavrsava na sise", a njen momak je "iskomplexirani pacenik koji ne zna sta mu ona radi iza ledja, ne dao bog da sam na njegovom mestu".

Komentari

Paaaa, na takvu nisam skoro naleteo, na mom fakultetu ih nema bas mnogo, a i kad ih ima, nekako se to odmah sazna. Ova sto me je inspirisala malopre ga svakako nema :)))

sto ste takvi, i ja sam necija fina, sisata koleginica, pa nemam decka, sa mnom su svi ok, zene me ne mrze, nisam isfrustrirana, a i nemam dete :-)

al dacu ti +, nema veze

daj mi i broj telefona, kad si tako fina :))))

061/199-01-xx :-)... nisam bas skrooooooooooz fina :-)

jebem mu mater, sad treba samo 99 brojeva da okrenem i ima da te nadjem. ne optuzuju me neki za dzaba neki odavde da sam manijak :))))))))

ups, imam jedan neki viska gore... jbg, hormoni :)))))

imaju neki sa sajta moj br., pa ako budes dovoljno uporan...mozda ti i daju... mada ne verujem, kao sto si i sam rekao, svi vole svoje fine sisate koleginica, tako da me ne bi delili ni sa kim :-)

khm, khm, ovaaaaj, sta god sad da kazem, zvucace kao manijacenje, tako daaaa...

a fina sisata koleginica je bila pre toga fina sisata drugarica iz razreda koju su svi muvali u srednjoj a nikom nije bilo jasno zasto niko ne moze da je smuva. a u osnovnoj su je svi zezali zato sto je jedina nosila brus dok nisu negde pred kraj poceli i oni da balave... traume iz detinjstva (neki nadimci ostaju vecno urezani u mozak)

До јаја. Тачка.