Prijava
   

Finac

Mnogo nesigurna osoba. Ne možeš da mu veruješ, niti da se pouzdaš u njega. Problematično bi bilo da mu se ostavi nacrtana ovca na čuvanje. Kliker bi pokvario.

Finac je nastalo od Finske Fudbalske Lige, poznati po nameštanju i štelovanju utakmica. Danas mogu da pobede sa mnogo razlike, sutra da izgube sa isto toliko. Rade na navijanje.

- Plan ostaje isti? Čekamo se za sat vremena kod fontane?
- A, pa ne mogu. Obećao sam malopre Milančetu da ću da idem sa njim do pozorišta.
- Molim? Zar se nismo dogovorili drugačije? Uostalom, od kad ti, leba ti, ideš u pozorište?
- Pa dele besplatno neke sitnice, pa pomislio što da ne odem.
- Koji si Finac!

Komentari

Može i Italijan. :) +

Може, али ипак Финци доминирају у том погледу. :)

Ne samo da je istina (padao sam par puta na njih, pa ih vise nikako ne igram) nego mi se i svidja u potpunosti. +

Олоши највећи. Али ваљају кад су дојаве.

Nema niko vala nesigurniji od Arsenala. Ti mogu da dobiju Mančestera 3-0 a mogu da izgube od jebenog Stouk Sitija u sred Londona. A svaki put navijački na njih odigram majku im...

Не знам што људи воле толико Арсенал. Имам комшију који је истетовирао њихов грб на целој руци. Ја сам се крстио кад сам видео. Прсо човек.

Ne znam, ja sam ih zavolio radi Tijerija Anrija. Ne možeš a da ne voliš čovjeka koji onako igra... A onda sam vremenom zavolio i njih, pogotovo kad su počeli da forsiraju brzu i atraktivnu igru... Sve u svemu, nekih 7-8 godina sam Tobdžija. :D

Заслужан Арсен Венгер. :)

To. :) Samo mi se penje na kurac što troši milion evra godišnje na pojačanja, a Arsenal je sigurno najbogatija ekipa u Engleskoj posle Sitija. Otkako znam za sebe, golmana nemaju, npr, sve neki kiks golmani, debili. Vezni red uvijek fantastičan, u napadu solidni, mada do ove godine, dok nije proradio Van Persi, nije im'o ko da da gol, još kad je Adebajor otiš'o, u kurcu su bili. A i iskustvo im fali, majku im, ovi mladi trče, ginu, ali treba imat' bar 4-5 prvotimaca iskusnih, da stanu na loptu, da smire. Bježi, jesam ja odlut'o od teme definicije. :D

Bježi, jesam ja odlut'o od teme definicije. :D

Хахаха, то се зове љубав и пожртвованост према клубу. :)

У праву си за ово горе, мада Венгер гради такав приступ тиму већ годинама. Млади таленти који се пробијају касније. По мени једна од најбољих тренерских идеалогија.

Jeste ideologija dobra, pare od nje zgrće samo tako, ali ne osvajaju se titule sa klincima. :) Mora da uloži bar 50-60 miliona u 3-4 pojačanja ako hoće da uradi nešto. Ovako mu je maksimum 3. pozicija u Premijer ligi i četvrtfinale LŠ.