Prijava
   

FK Hajduk Kula

-Fudbalski klub kako sam naslov kaže iz pitomog vojvođanskog mesta Kule. Do danas nije tačno utvrđeno koja je svrha ovog kluba u našem prvenstvu, osim što ljubitelji fudbala iz drugih gradova uzimaju ovaj klub kao razlog što njihov ne igra 1. ligu.
-Večiti rival Partizana u milenijumskoj borbi za titulu, Crvena Zvezda, redovno krivi ovaj klub i njegovog poglavicu Nikolu Džombu da nameštaju prvenstvo Partizanu, i ako za to ne postoje opipljivi dokazi, mada postoje pojedine finansijske malverzacije između FK H. i Partizana, mada ni to nije do detalja rasvetljeno.
-Klub kome bilo koj drugi klub dođe u posetu ima više navijača od njih samih.

Penzioner #1 kaže penzioneru #2:
"J***m ti ligu kad Kula i Javor igraju I ligu, a naša Sloboda** III. Ajde Vladice idi po još jedno pivo na recku".

**Nasumice izabran klub.

Komentari

Dobro si me nasmejao. :)

Смешно је што Хајдук и Јавор играју ЈСЛ, а још смешније је што је играју Металац, Чукарички, БСК... тужно је што је не играју Раднички Ниш, Слобода, Раднички Крагујевац... +

Ma da, ali oni cas malo pa ispadnu. Pa i Bezanija je pre par godina cak i Evropu igrala, pa ih optuzili da su prodali tekmu siptarima.

A evo i ko se bori za ulazak:
http://www.bezmotike.com/fudbalska_statistika/Serbia,_Prva_Liga/2009-2010

Kolubara, Indjija, Sevojno..

данас у Кули на стадиону само ми...и нико више...чак ни најближи род од фудбалера Куле данас није био тамо :)...

ma batalite vi Niš, tu njihovu šemu ja nikako ne razumem, onakav klub ne zaslužuje takvu istoriju i takve navijače...oni ima u treću ligu da ispadnu, ja stvarno ne znam šta misli ovi gradski većnici, pa nije valjda i Beograd opet kriv za to :)

+ inače

Odakle si ti Vlajo tacno?
Nis? Vranje?

Radnicki se grcevito bori za opstanak u II ligi, a u trecoj su ja mislim Sindjelic i Car Konstantin.

Brate nema se para, ne treba da ti crtam, znas i sam, evo iz celog tog naseg regiona, Radnicki Nis i Dinamo Vranje igraju II ligu, i to je to. A kad je nas kraj poslednji put imao prvoligasa?
Radnicki Nis pre 7 godina, recimo...

Ma u pravu si totalno, jebem im lebac, znam da se nema para, al što je najgore nema se ni sponzora, pa taj isti Hajduk Kula ima jake Rodiće iza sebe, Jagodina ima Palmu, sad će i Inđija da uđe, jer ima onog Ješića...evo, uzmi rukomet, BSK Heba Bujanovac je bila dva put zaredom u Super ligi, pobeđivali su i Zvezdu i bili solidni, čim se sponzor Heba povukao, a u pičku materinu.

u Nišu ne radi ćorava firma, nema se tu za sport, al barem onolki grad ej, pa valjda mogu neke lokalne prihode da usmere tamo bar redovno da plaćaju igračima...ne razumem Nišlije kad je sport u pitanju i to ti je.

kad si pomenuo Dinamo...oni imaju grad iza sebe i još nekoliko mafijaša koji redovno doniraju pare za klub (čitaj peru ih tako), al ni to nije dovoljno da se igračima isplate pare, da nije onaj Kalea (čuveni Dejan Osmanović, pičke ga ignorisale u jugoslovenskoj reprezentaciji jer je Ciganin) ne znam kako bi klub i bio u sredini tabele, ne mogu nikom ni da prodaju...od Partizana dinar nisu dobili za onog Krivorepa (Vojislav Stanković) jer su se uzjebali i nisu mu dali profesionalni ugovor, nego ga za džabe dali Ofki. Non stop se priča o napuštanju igrača o nemanju para, rešenja ja kolko vidim i nema.
Bio sam redovan jesenas...sad ne mogu...

Inače, Vranjanac, brate...

a dal će nekad neko iz jugoistočne Srbije da bude u Jelen Sranje Ligi ne znam...po stadionima bi mogli Radnički Pirot i Niš, pa ni Leskovac nije mali grad, dok Zaječar, Bor, majdanpek sve je pusto iako je to nekad bio najbogatiji deo Srbije bar po znamenitim firmama RTBor i slično.

Jedno je jasno...nema sponzora, nema jsl ligaša :)

влаје волан,зна се за кога Нишлије навијају...па гдје ћете већи клуб од Звезде....локални и не треба ;)

Izvinjavam se Miljanu Milićeviću i ostalima iz Majdanpeka, nisam namerno stavio malo slovo m...moja greška!

jebala ih Zvezda, ЧИЧА, ja za Zvezdu navijam, al moj lokalni klub je jes selski, al više g avolim od Zvezde...

pazi profil od ovog lika... http://vukajlija.com/recnik/autori/20701 jes da je Kruševac, al isto mislim :)

хехе свака част ако волиш свој локални клуб из љубави а не зато што је локални...
ја имам само једна клуб,а то није ни локални ни регионални...:)

а ова комплексашка слика коју је дон Пабло поставио за аватар ја коментаришем само овако :
"наш грб и наше боје МАЛИМ групама као ВЕЛИКИ комплекс стоје"....

pazi nije sad to neka ljubav, fanatična, al u pravu si :)

a o slici, meni je gotivna, ima neki humor... :)

"a o slici, meni je gotivna, ima neki humor... :)"

комплексашка је...исплагијана хиљаду пута на хиљаду мјеста и поводом хиљаду догађаја тако да није баш смијешно...овакве слике су се појављивале и у БЛ,па је један дечко који је носио овакву мајицу,на своју несрећу налетио на мене и након тога та је мајица била уредно скинута са њега и била је његов "својевољни" поклон мени,а ја сам је након тога поклонио контејнеру за смеђе гдје и припада (наравно свети Звездин грб сам прво изрезао јел он не иде у смеђе);)...

e svašta, opet se ne slažemo :) ma, ok, bitno da smo razmenili mišljenja...

ne znam, eno im onolki Beograd pa nek ih oni vole, što bi ja moj lokalni klub manje voleo od Zvezde, al to je sve neka uvrnuta psihologija...

хеххе...немам појма ја на локалце одем чисто да видим момке које знам а играју у њему...али клуб који се иде гледати чисто из љубави је само један...за остале ме заболи...

пс-а добро је да се не слажемо увијек :)

ma i to što kažeš :) Zvezda je ipak nacionalno blago :)